GündemCumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Netanyahu'nun açıklamalarına tepki: İftiraları ile kendi suçlarını ve günahlarını örtemez

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Netanyahu'nun açıklamalarına tepki: İftiraları ile kendi suçlarını ve günahlarını örtemez

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Netanyahu'nun açıklamalarına tepki: İftiraları ile kendi suçlarını ve günahlarını örtemez

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ithamlarına sert tepki gösterdi. Yılmaz, soykırım suçuyla uluslararası mahkemelerde yargılanan bir yönetimin iftiralarla kendi günahlarını örtemeyeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Soykırım suçuyla uluslararası mahkemede yargılanan, bölgemizi pervasızca ateşe atan, bölgesel ve küresel istikrarı hedef alan Netanyahu, Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik mesnetsiz itham ve iftiraları ile kendi suçlarını ve günahlarını örtemez.

Sözleri, bizlerin ve insanlık vicdanı nezdinde yok hükmündedir. Türkiye Cumhuriyeti bölgesinde ve küresel düzeyde hukuku, diplomasiyi, barışı ve mazlumları savunmaya devam edecektir."