Gündem Dilencilerden yeni yöntem: 'Babamızla yolda kaldık'

Dilencilerden yeni yöntem: 'Babamızla yolda kaldık'

Paylaş
Dilencilerden yeni yöntem: 'Babamızla yolda kaldık'

Dilencilerin insanları kandırmak için yöntemleri son bulmuyor. Bu kez İstanbul 4. Levent'i mesken tutan dilenciler, kendilerini görüntüleyen muhabire de terlikle saldırı hakaret etti.

Dilencilerin yeni yöntemi 'pes' dedirtti. CNN TÜRK muhabiri Samet Güner’in özel haberine göre; dilenciler önce trafikteki araçları durdurdu, adından, "Babamız hasta, taksi paramız yok" dedi.

Haberin Devamı
Dilencilerden yeni yöntem: "Babamız hasta, taksi paramız yok" yalanıyla dilendiler Dilencilerin insanları kandırmak için yöntemleri son bulmuyor. İstanbul 4. Levent'i mesken tutan dilencilerin yeni yöntemleri "Babamız hasta, Beylikdüzü'ne eve gideceğiz. Taksi paramız yok" oldu. CNN TÜRK muhabiri Samet Güner’in özel haberi.

İnsanların duygularını istismar etmek isteyenler, bu kez İstanbul 4'üncü Levent'te ortaya çıktı. Yöntemleri tanıdıktı. Yanlarında zor yürüyen, hasta rolü yapan bir adamla trafikteki araçları durdurdular, "Babamız hasta, eve gitmemiz lazım. Taksi paramız yok" diyerek insanların kandırmaya çalıştılar.

MUHABİRE TERLİKLE SALDIRDILAR

Dilencilik anlarının kayda alındığını gördüklerindeyse bir yandan uzaklaşmaya, diğer yandan muhabirimize saldırdılar. Yüzlerini kapatan dilenciler, muhabirimize terlikle vurarak darp ve hakaretler etti. Çevredekiler ise bu dilencilerden rahatsız.