Dışişleri ve Milli Savunma Bakanları Bişkek'te! Zirve sonrası kritik seyahat

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temaslarına eşlik etmek üzere Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’e ulaştı.
01 Eylül 2026 , Salı 07:28
İHA
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İstanbul'da gerçekleştirilen Mekke Savunma İttifakı Stratejik Siyasi ve Savunma Komitesi toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a refakat etmek üzere Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'e vardı.
Haberin Devamı
Bakan Fidan ve Güler'le birlikte Pakistan Dışişleri Bakanı Ishaq Dar da aynı uçakla Pakistan heyetine katılmak üzere Bişkek'e geldi.
Bakanlar, Bişkek'te Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Mekin Mustafa Kemal Ökem, Pakistan'ın Bişkek Büyükelçisi Altamash Wazir Khan ve Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı'nın üst düzey yetkilileri tarafından karşılandı.
BUNLARI DA OKUYUN
SPK, kredili işlemlerde öz kaynak oranına ilişkin uygulamanın süresini uzattı
Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yargıtay'dan 5 yıl kuralını esneten emsal karar
Bakan Bayraktar TEKNOFEST’te gençlere seslendi: Türkiye, sizlerle enerjide bağımsız bir ülke olacak
Şanlıurfa'ya TEKNOFEST akını! 'Gençler gelecekte çığır açan işler yapacak'
ACE BPSC 2026 Zirvesi için geri sayım başladı





