Gündem Diyanet Kurban bağışı sayfası 2022! Diyanet’e kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban bağışı fiyatı ne kadar?

Diyanet Kurban bağışı sayfası 2022! Diyanet’e kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban bağışı fiyatı ne kadar?

Paylaş
Diyanet Kurban bağışı sayfası 2022! Diyanet’e kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban bağışı fiyatı ne kadar?

Diyanet Kurban bağışı sayfası, Kurban Bayramı’na kısa süre kala pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı her yıl yurt içinde ve yurt dışında vekaleten kurban kesme hizmeti veriyor ve böylelikle milyonlarca kişinin kurban bağışları dünyada ve Türkiye’de ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Peki, Diyanet’e kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban bağışı fiyatı ne kadar? İşte Diyanet Kurban bağışı sayfası ve kurban bağışı yapmanın adım adım tarifi…

Diyanet Kurban bağışı sayfası ile her yıl milyonlarca kişinin kurban bağışı, yine milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Kurban kesmek ve kurbanının etinin muhtaç ailelerle paylaşmak isteyen pek çok Diyanet İşler Başkanlığı tarafından hizmete sokulan Kurban bağışı sayfası üzerinden vekalet vererek kurban ibadetlerini de yerine getirmiş oluyor. Bu kapsamda pek çok kişi bayram öncesinde Diyanet’e kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban bağışı fiyatı ne kadar? araştırması yapıyor…

Haberin Devamı

DİYANET KURBAN BAĞIŞI FİYATI NE KADAR?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 2022 yılı vekalet yolu ile kurban kesim bedeli yurt dışında 1.800 TL, yurt içinde 2.250 TL olarak belirlendi.

DİYANET’E KURBAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile yapılacak kurban bağışları Diyanet’in "tdv.org" ve "bagis.tdv.org" adreslerinden online olarak gerçekleştirilebiliyor.

tdv.org ve bagis.tdv.org internet adreslerini arama motorunuza yazdığınızda açılan sayfada kaç adet kurban bağışı yapabileceğiniz ve ödemeniz gereken miktar yer alıyor. Buradan istediğiniz sayıda kurban adedini seçtikten sonra “Hemen Bağışla” butonuna tıklayın. Açılan sayfada sizden istenilen bilgileri girin ve “Devam et” bölümüne tıklayın. Bu şekilde sizden istenilen talimatları yerine getirerek kurban bağışınızı kolaylıkla yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bununla birlikte Diyanet Kurban bağışını eğer internet üzerinden yapamıyorsanız, İl ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, din görevlileri, tüm PTT şubeleri ve bankalar aracılığıyla da TDV kurban programına katılım sağlayabilmek mümkün.