Dolmabahçe'de temas trafiği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova ile İstanbul’daki Dolmabahçe Ofisi’nde ayrı ayrı bir araya geldi.
17 Nisan 2026 , Cuma 07:00
Erdoğan’ın resmi törenle karşıladığı iki liderle görüşmesinde ülkeler arası ikili ilişkiler ile İran savaşının da arasında bulunduğu küresel ve bölgesel konular ele alındı.
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko ve Vietnam Meclis Başkanı Tran Thanh Man’ı da Dolmabahçe Ofisi’nde ayrı ayrı kabul etti.
Görüşmelerde MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran da yer aldı.
BUNLARI DA OKUYUN
Bakan Bayraktar, Doruk Madencilik işçileriyle bir araya geldi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından BYD açıklaması
ABD enflasyonu açıklandı! Yıllık yüzde 4,2 ile beklenti tuttu
TOKİ 20 bin konut satışı için son 5 gün! İkametgah şartı aranıyor mu? İşte cevabı
Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı’nda varış süresi değişti






