Gündem Eczanede terör estiren maganda için karar verildi

Eczanede terör estiren maganda için karar verildi

Paylaş
Eczanede terör estiren maganda için karar verildi

İstanbul Ataşehir’de annesine yanlış adres tarif edildiği gerekçesiyle geldiği eczanede, eczacıları ölümle tehdit eden ve bilgisayara yumruk atarak zarar veren şüpheli Erdem T. (30) "Tehdit" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ataşehir’de bir eczaneye dün öğlen saatlerinde gelerek eczacıları ölümle tehdit eden ve bilgisayara yumruk atan Erdem T. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirilen şüpheli, savcılığa ifade vermesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Haberin Devamı
Ataşehir’de eczane çalışanlarını ölümle tehdit eden şüpheli tutuklandı Ataşehir’de annesine yanlış adres verildiği iddiasıyla eczanedeki çalışanları ölümle tehdit edince gözaltına alınan şüpheli, “tehdit” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘AFFETTİRMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIRIM’
Şüpheli Erdem T.’nin hakimlikteki sorgusunda "Annem aradı beni, ilaç almaya gitmişti. Ağlayarak konuşuyordu. Kendisini yanlış yönlendirdiklerini söyledi. Eve de halsiz gelince ‘Tamam ben ilacı alırım’ dedim. İlacı almaya gittim, annemi neden yanlış yönlendirdiklerini sordum. Olaydan dolayı çok pişmanım, özür dilemeye de gidecektim. Antidepresan tedavisi de görüyorum. Çok pişmanım affettirmek için elimden geleni yapmaya çalışırım. Babam kucağımda öldüğü için anneme düşkünüm. Annemi o şekilde görünce dayanamadım. Ben birini incitecek bir insan değildim. Etmiş olduğum küfürlerden dolayı da özür dilerim" dediği öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Hakimlik şüpheli Erdem T.’nin "Tehdit" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Haberin Devamı