Gündem Eczaneler bugün açık mı? 15 Temmuz Cuma eczaneler çalışıyor mu? Saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor?

Eczaneler bugün açık mı? 15 Temmuz Cuma eczaneler çalışıyor mu? Saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor?

Paylaş
Eczaneler bugün açık mı? 15 Temmuz Cuma eczaneler çalışıyor mu? Saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor?

Eczanelerin bugün yani 15 Temmuz Cuma günü açık olup olmadığı merak konusu oldu. 4 günlük Kurban Bayramı’nın ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün resmi tatil olması nedeniyle pek çok iş yeri kapalı olacak. Peki, eczaneler bugün açık mı? 15 Temmuz Cuma eczaneler çalışıyor mu? Saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor? İşte yanıtı…

Eczaneler en önemli sağlık kuruluşlarından biri olarak hizmet vermeye devam ederken, 15 Temmuz Cuma günü açık olup olmadığı ve saat kaçta açılıp saat kaçta kapandığı merak konusu oldu. 2016 yılında gerçekleşen hain darbe girişiminin ardından 15 Temmuz günü resmi tatil ilan edilmişti. Bu kapsamda ‘Eczaneler bugün açık mı?’ sorusu da en çok araştırılan konular arasında girdi…

Haberin Devamı

ECZANELER BUGÜN AÇIK MI?

Eczaneler, pek çok kurum ve kuruluş gibi resmi tatillerde kapalı oluyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün resmi tatil olması nedeniyle de eczaneler bugün açık olmayacak.

Diğer yandan birinci adım sağlık kuruluşlarından olan eczaneler şartlar ne olursa olsun nöbetçi eczane usulüne dayalı olarak 7/24 hizmet vermeye devam ediyor.

15 TEMMUZ CUMA ECZANELER SAAT KAÇTA AÇILIYOR KAÇTA KAPANIYOR?

15 Temmuz Cuma günü sadece nöbetçi eczaneler açık olacak. Bunun için bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczane listesini kontrol edebilirsiniz. Diğer yandan nöbetçi eczaneler 24 saat boyunca açık olacağı için ihtiyacınızın olması halinde günün herhangi bir saatinde nöbetçi eczaneden hizmet alabilirsiniz.