Gündem Ehliyetsiz sürücü İETT otobüsü kullanırken kaza yaptı!

Ehliyetsiz sürücü İETT otobüsü kullanırken kaza yaptı!

Paylaş
Ehliyetsiz sürücü İETT otobüsü kullanırken kaza yaptı!

İstanbul Sancaktepe'de İETT otobüsüyle sokağa dalan ehliyetsiz sürücü bir otomobili hurdaya çevirdi.

İstanbul Sancaktepe'de özel halk otobüsü garajında yıkama görevlisi olan bir kişi direksiyon başına geçti. İETT otobüsüyle sokağa dalıp bir otomobili hurdaya çevirdi.

Haberin Devamı
Ehliyetsiz görevli yıkamak için aldığı İETT otobüsüyle sokağa daldı Sancaktepe’de Özel Halk Otobüsü garajında park halinde bulunan bir İETT otobüsünü yıkamak için alan ehliyetsiz yıkama personeli, otobüsün kontrolünü kaybederek sokağa daldı. Sokağa dalan İETT otobüsü, bir otomobili hurdaya çevirirken otobüsü süren yıkama personeli yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Havza Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sancaktepe Özel Halk Otobüsü Garajı'nda yıkama görevlisi olarak çalışan Mehmet Gündüz, 34 PG 0241 plakalı otobüsün direksiyonuna geçti. İddiaya göre gaz ile frenin yerini karıştıran yıkama görevlisi, fren yerine gaza basınca önce garaj içerisinde park halindeki otobüse, ardından tel çitleri aşarak park halindeki bir otomobile çarptı.

YIKAMA GÖREVLİSİ YARALANDI

Otobüs, sürüklediği otomobili bina duvarının arasına sıkıştırdı. Kazada yıkama görevlisi Mehmet Gündüz yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı yıkama görevlisi, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sancaktepe İlhan Varan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan otobüs ve otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Haberin Devamı

 Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.