Gündem Emniyet kemeri sayesinde hayatta kaldılar!

Emniyet kemeri sayesinde hayatta kaldılar!

Paylaş
Emniyet kemeri sayesinde hayatta kaldılar!

Tekirdağ’da fren yerine gaza bastığı iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Emniyet kemeri sayesinde 2’si çocuk 4 kişi, ters dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

Kaza, Havuzlar - Yeniçiftlik yolu üzeri Çorlu’nun Türkgücü Mahallesi ile Marmara Ereğlisi’ne bağlı Çeşmeli Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Çorlu’dan Yeniçiftlik istikametine seyreden Nurgül G. idaresindeki otomobil, sürücüsünün fren yerine yanlışlıkla gaza basması üzerine yoldan çıktı.

Haberin Devamı
Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktılar Tekirdağ’da fren yerine gaza bastığı iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Emniyet kemeri sayesinde 2’si çocuk 4 kişi, ters dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

Şarampole giren araç takla atarken, içinde bulunan 2’si çocuk 4 kişi kaza yapan araçtan burnu bile kanamdan çıktı.

Olay yerine gelen Yeniçiftlik Jandarma ekipleri, kazazedelere yardımcı oldu.

Plastik atıklar çocuk parklarına dönüşüyor Gezegenimizin bize her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Geleceğimiz olan çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakabilmek ise hepimizin dileği. Aynı dileği paylaşan Omo da gerçek değişim için büyükler ve çocuklarla el ele vererek bir iyilik hareketi başlatıyor. Posta Gazetesi ve Posta.com.tr olarak bu iyilik dolu projeyi gönülden destekliyor, yazarlarımız Şirin Sever ve Sabanur Kıraç aracılığıyla bu heyecana ortak oluyoruz.