Gündem En farklı ve anlamlı cuma mesajları! Cuma namazı saat kaçta?

En farklı ve anlamlı cuma mesajları! Cuma namazı saat kaçta?

Paylaş
En farklı ve anlamlı cuma mesajları! Cuma namazı saat kaçta?

Ağustos ayının son cuma gününde Müslüman vatandaşlar yine camilere akın edecek. İslam alemi namaz ibadetini yerine getirmeden önce ise en güzel ve en anlamlı cuma mesajı çekerek gönülleri kazanmak istiyor. Öte yandan cuma namazı saatleri de sabah saatlerinden itibaren araştırılmaya başlamış durumda...

Bugün hicri takvime göre zilhice ayının 20'si, miladi takvime göre 31 Ağustos Cuma... Bu ayın son cuma gününde, milyonlarca Müslüman cuma namazı için camileri dolup taşıracak. Bu nedenle namaz saatleri İslam alemi için büyük önem arz ediyor. Öte yandan cuma namazı öncesi iyi ve güzel tamennilerde bulunmak isteyen vatandaşlar birbirlerine SMS, Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter ve buna benzer bir çok sosyal medya mecrasından en güzel cuma mesajlarını yollmak için kolları sıvayacak. Bizde sizler için en farklı ve anlamlı cuma mesajlarını derledik.

Haberin Devamı

İŞTE EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel'Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun.

Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve Cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Ya RABB'i ÜMMET-İ MUHAMMED'e huzur, birlik, beraberlik ver Kafirlere karşı bize Zaferler nasip eyle. Amin! Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Yüzümüzü güzelleştirdiğin gibi, ahlakımızı da güzelleştir. İmanımızı tazele ve bizleri senin yolundan ayırma..! Amin. Hayırlı cumalar.

Rabbim daima ‘Hafız’ ismiyle seni korusun. ‘Vedud’ ismiyle seni sevsin. ‘Samed’ isimiyle kimseye muhtaç etmesin. ‘Rafi’ ismiyle daima seni yüceltsin. ‘Alim’ ismiyle ilmini arttırsın. ‘Baki’ ismiyle sana sonsuza dek firdevs cennetinde yaşamayı nasip etsin. ‘Allah’ ismiyle bütün dualarını kabul etsin. Cumamız Mübarek olsun.

Haberin Devamı

Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel’Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun.

Ya Rabbim! Sen anne babalarımızı ve tüm inananları sonsuz rahmetinle bağışla ve cumamızı hayırlı, nurlu ve bereketli eyle, Amin! Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Ya Rabbi Tövbelerimizi kabul eyle, sıhat, afiyet nasip eyle, kazancımızı bereketli, kalblerimizi ve evlerimizi huzurla doldur İnşaallah. Sevdiğin evliya zatların hatırı için dualarımızı kabul buyur... Hayırlı Cumalar…

Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah-ü teâlâ Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşaallah.

Allah-ü teâlâ`nın rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Gününüz ve Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Haberin Devamı

Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu Dünya'ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah'ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar.