GündemEşini gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetten 4 gün önceki mesaj kan dondurdu: 'Annem perişan olur'

Eşini gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetten 4 gün önceki mesaj kan dondurdu: 'Annem perişan olur'

Eşini gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetten 4 gün önceki mesaj kan dondurdu: 'Annem perişan olur'

Çanakkale’de boşanma aşamasındaki eşini öldüren sanıkla ilgili davada ortaya çıkan mesajlar, kan dondurdu. Sanığın, cinayetten sadece 4 gün önce kardeşi ile mesajları dosyaya girdi.

Çanakkale’de boşanma aşamasındaki eşi Zeynep Zan’ı (25) tabancayla öldüren Uğur Zan’ın (31), cinayetten 4 gün önce kardeşi G.M. ile mesajlaşmaları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

CİNAYETTEN ÖNCEKİ MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI 

Olay, 16 Mayıs saat 10.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi İzmir Caddesi'nde meydana geldi. Uğur Zan, 34 GGZ 686 plakalı otomobiliyle, boşanma aşamasındaki eşi 2 çocuk annesi Zeynep Zan'ın kullandığı 17 EE 166 plakalı motosikletin önünü kesti. 

Burada çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Uğur Zan, yanında getirdiği tabancayla eşine tek el ateş etti. Başından vurulan Zeynep Zan kanlar içinde yere yığıldı. 

Eşini gözünü kırpmadan öldürdü Cinayetten 4 gün önceki mesaj kan dondurdu: Annem perişan olur

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Zeynep Zan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Zeynep Zan toprağa verilirken, otomobiliyle kaçan Uğur Zan ise polis ekipleri tarafından yakalanıp, işlemleri sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Haberin Devamı

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın ardından Uğur Zan hakkında 'Eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. 

"EĞER BÖYLE BİR ŞEY YAPARSAN ANNEM ÇOK ÜZÜLECEK" 

Dava, Çanakkale 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde sürerken, Uğur Zan'ın cinayetten 4 gün önce kardeşi G.M. ile yaptığı mesajlaşmalar dosyaya girdi. Mesajlarda G.M.'nin, "Boşan gitsin. Bir daha söylüyorum. Eğer böyle bir şey yaparsan annem çok üzülecek, babam perişan olacak. Çocukların gene öyle. Düşün, kadına şiddetin bile ne kadar cezası var" diyerek ağabeyi Zan'ı uyardığına yer verildi. 

 

İftar ve sahur vakitlerini Posta uygulaması ile takip edin!

Web
Web'de Devam Et