GündemFacianın eşiğinden dönüldü! Binanın balkonundan dökülen beton parçaları yola düştü

Facianın eşiğinden dönüldü! Binanın balkonundan dökülen beton parçaları yola düştü

Facianın eşiğinden dönüldü! Binanın balkonundan dökülen beton parçaları yola düştü

İstanbul Güngören’de facianın eşiğinden dönüldü. Beş katlı binanın en üst katındaki dairenin balkonundan kopan parçalar kaldırıma düştü, o sırada yürüyen yayalar faciadan kıl payı kurtuldu.

Olay, İstanbul'un Güngören ilçesinde 5 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre binanın en üst katındaki dairenin balkonundaki parçalar koptu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, itfaiye, polis ve belediye ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde olayda yaralanan kimsenin olmadığı belirlendi. Ekipler kopan balkonun parçasının bulunduğu dairede çalışma gerçekleştirirken, binadan karot örneği alınacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR!

5 katlı binanın en üst katındaki balkonun parçalarının düştüğü anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, dairenin balkonundan kopan parçaların yolda yürüyen yayaların arkasına ve park halindeki araçların üzerine düştüğü anlar yer aldı.

'ÇOCUKLU VATANDAŞLARIMIZA ZARAR GELEBİLİRDİ'

5 katlı binanın giriş katında bulunan iş yeri sahibi Mert Karaca, "Olay, 15.30 sıralarında meydana geldi. Verilmiş sadakamız varmış, çok şükür burada ki vatandaşlarımıza zarar gelmedi. Apartmanın balkon duvarı çöktü. Burada bir aracımız vardı zarar gördü. 1 dakika önce gelseydi araç sahibinin üzerine düşebilirdi. En çokta beni düşündüren o. Ama dediğim gibi burası oyuncak mağazası, çocuklu vatandaşlarımız var onlara da zarar gelebilirdi. Bizi sevindiren kimseye birşey olmaması" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İftar ve sahur vakitlerini Posta uygulaması ile takip edin!

Web
Web'de Devam Et