Gündem 'Fenomen' partisinde ortalık karıştı! Masalar havaya uçuştu, kan döküldü

'Fenomen' partisinde ortalık karıştı! Masalar havaya uçuştu, kan döküldü

Paylaş
'Fenomen' partisinde ortalık karıştı! Masalar havaya uçuştu, kan döküldü

İstanbul Karaköy’de bir gece kulübünde parti veren sosyal medya fenomenleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Masa, şişe ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anları kameralara yansıdı.

İstanbul'un Karaköy ilçesinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında Abdüsselam Yılmaz ve Batuhan Şahin’in de olduğu sosyal medya fenomenleri parti düzelendi.

Haberin Devamı

Gecenin ilerleyen saatlerinde fenomenler arasında laf atma yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine masa, şişe ve yumruklar havada uçuştu.

İstanbul’da fenomenlerin partisinde kavga: Masa ve şişeler havada uçuştu Karaköy’de bir gece kulübünde parti veren sosyal medya fenomenleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Masa, şişe ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anları kameralara yansırken, mekandaki fenomenlerden 3'ü alnından yaralandı. Hastanede darp raporu alan fenomen Batuhan Şahin, emniyete giderek şikayetçi oldu.

MASA, YUMRUK VE ŞİŞELER HAVADA UÇUŞTU

Kavga sonucunda Batuhan Şahin ve diğer iki fenomen genç aldığı darbelerle yaralanırken, hem içeride hem de dışarıda yaşanan kavga ise kameralara yansıdı. Olayın ardından hastanede tedavi gören ve darp raporu alan Şahin, ardından emniyete giderek şikayette bulundu.

Öte yandan Abdüsselam Yılmaz ve Batuhan Şahin, sosyal medya hesaplarından olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.