Gündem Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti'ye geçti! Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçildi

Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti'ye geçti! Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçildi

Paylaş
Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti'ye geçti! Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçildi

Görevden alınan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe'nin yerine başkan vekili seçimi yapıldı. 3 tur süren seçimde başkan vekilliği görevine AK Parti'nin adayı Eray Karadeniz seçildi.

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe'nin görevden uzaklaştırılması sonrasında belediye başkanvekili seçimi için toplandı.

Haberin Devamı

Meclis 1. Başkanvekili Erdoğan Yıldırım Özçelik başkanlığında belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda, belediye başkanvekili seçimi için AK Parti, Meclis Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Eray Karadeniz'i, CHP ise Murat Topaloğlu'nu aday gösterdi.

Adayların ilk iki turda salt çoğunluğu elde edememesi üzerine yapılan 3. tur oylamada, AK Parti'li Karadeniz 21 oy alarak başkanvekili seçildi. CHP'li Topaloğlu ise 16 oy aldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti'ye geçti! Başkanvekili Eray Karadeniz oldu

2 İLÇEDE SEÇİM SÜRÜYOR

AK Parti'nin Büyükçekmece Belediye Başkanvekili adayı Mustafa Yazıcı olurken, Avcılar Belediye Başkanvekili adayı ise Mahmud Lökbaş olarak açıklandı.