Gündem Göçmenleri Türk kara sularına iten Yunan tarafı görüntülendi

Göçmenleri Türk kara sularına iten Yunan tarafı görüntülendi

Paylaş
Göçmenleri Türk kara sularına iten Yunan tarafı görüntülendi

Ege Denizi'nde mültecilere yapılan Yunan zulmünü İHA'lar tespit etti. Düzensiz göçmenleri Ege Denizi'nde Türk kara sularına iten Yunan tarafı görüntülendi. Milli Savunma Bakanlığı da (MSB) o anların görüntülerini de paylaştı.

Yunanistan'ın düzensiz göçmenlere yönelik zulmü devam ediyor. Ege Denizi'nde Yunanistan'a ait sahil güvenlik botlarının düzensiz göçmenleri Türk kara sularına ittiği İHA ile tespit edildi.

Haberin Devamı

 İHA ile görüntülenen anlar sonrası Milli Savunma Bakanlığı da konuyla ilgili açıklama yaptı.

MSB'den yapılan açıklama şöyle; Ege Denizi'nin Çeşme batısında, 2 Ağustos 2022 tarihinde Yunanistan’a ait sahil güvenlik botları tarafından, düzensiz göçmenlerin lastik bota transfer edilerek Türk kara sularına itildiği Deniz Kuvvetlerimize ait İHA ile tespit edildi.

Durum ivedilikle Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek düzensiz göçmenlerin Sahil Güvenlik unsurları tarafından kurtarılması sağlandı.

AFGAN ZÜLEYHA, NEHİR KIYISINDA DOĞUM YAPTI

Afganistan uyruklu İsa Haydari (28), hamile eşi Züheyla Belisa Haydari ve kızları Leyda Haydari (3,5) ile yasa dışı yollardan Meriç Nehri'nden lastik botla Yunanistan tarafına geçmek istedi.

Haberin Devamı