Gündem Güne Başlarken | 11 Haziran 2022

Güne Başlarken | 11 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 11 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlıkla ilgili yeni düzenlemeler öngören yasa teklifinin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçtiğini belirterek, "Sözleşmeli ve kadrolu hekimlerle sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmeler çok yakın" dedi.

İtalya'da helikopterin radardan kaybolması üzerine araştırma başlatıldı. Eczacıbaşı Holding sabah saatlerinde kayıp helikopterde 4 çalışanının olduğunu açıkladı.

Ankara'da Temel Y. ve 3 arkadaşı, 'laf atma' iddiası nedeniyle tartıştıkları liseli 5 kız öğrencinin üzerine minibüs sürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda 4 lise öğrencisi hafif yaralanırken, kaçan 4 kişi gözaltına alındı.

Malatya’da esnaf ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na tepki gösteren bir vatandaşa, partinin İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın ‘çakal’ ifadesiyle hitap ettiği iddiası gerginliğe neden oldu. Vatandaşlar İl Başkanı'nın üzerine yürürken, Davutoğlu apar topar camiye götürüldü.

Haberin Devamı

Kremlin kaynaklarından sızan bilgiye göre, Putin'in komutanlarıyla yaptığı görüşmede rahatsızlandığını ve acil tıbbi müdahale aldı. İddialara göre doktorlar Putin'e kamu önüne çıkmamasını tavsiye etti. Rusya Devlet Başkanı'nın sıradan Rus vatandaşlarıyla yaptığı yıllık soru - cevap toplantısı dün iptal edilmişti.

 

Güne Dair Notlar

  • 11 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17,11 TL, euro ise 18,01 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Sinema: Şangay Takibi (STAR)

Yerli Dizi: Kardeşlerim (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Gizli Saklı (FOX)

Akşama ne yesek?

Tarifler için tıklayın!

Günlük burç yorumları

KOÇ: Hatalarınız için hep mazeretiniz var. Hedeflerinizde yanılmadığınız için gelecek sizi ürkütmüyor. Tekrarlardan bıkmıyorsunuz. Yaşamı her noktadan yakalıyor olmanız sizi farklı kılıyor. Coşkulu yaşıyorsunuz.

BOĞA: İş yaşantınızda olayları gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Aksilikler yüzünden her an kayıplarınız olabilir. Dikkat edin. Sevdiğiniz kişi her konuda sizden destek bekleyebilir. Daha esnek olmalısınız.

İKİZLER: Aynı anda birçok işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Rutin işlerin kişisi olmadığınız için çevrenizle çelişkilisiniz. Sizi anlamak çok zor. Olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Çevrenizin konularına sahip çıkmak alışkanlık halini almış. Bugün yine bazı konularla ilgili çalışmalar sizi bekliyor. Sıra dışı ilişkiler peşinde olduğunuz için aşkta problem yaşıyorsunuz. Çelişkiler söz konusu.

ASLAN: İsteklerinizi uygulamakta başarılı bir tablo çiziyorsunuz. İlginç olaylar sizi bekliyor. Örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Duygularınız sürekli değişkenlik gösteriyor. Sizi sevenleri zor durumda bırakıyorsunuz.

BAŞAK: Yüksek enerjili bir gün. Aynı anda birçok işi hallederek, çevrenize örnek olacaksınız. Dedikodulara aldırmamalısınız. Sevginizle ilgili şüpheleriniz var. Bugün duygularınızı yeniden sınamak isteyebilirsiniz.

TERAZİ: İlişkileriniz mükemmel. Duygusal konularda daima aranılan kişi olarak kalacaksınız. Anılar artık sizi rahatsız etmemeli. Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Farklı konular kafanızı karıştırabilir.

Haberin Devamı

AKREP: Bugün gereksiz bir alınganlık gösterebilirsiniz. Çevrenizden olumsuz etkileniyorsunuz. Geçmişle yaşayamazsınız. Bazı olaylar artık sizi etkilememeli. Yaşam güzelliklerle size gelecektir.

YAY: Yaşamı ayrı uçlarda yaşayan çok az kişi vardır. Çevrenizdekiler bu özelliğinize artık alıştılar. Kendinizi her an yeniliyorsunuz. Hareketli yapınız herkesin başını döndürüyor. Sevdiğiniz kişi sizden yana dertli.

OĞLAK: Planlı davranışlarınız yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Kuralları siz koyuyor, sonra da isyan ediyorsunuz. Onunla paylaşımlarınızın mükemmel oluşu, bazı kişilerin negatif bir şekilde dikkatini çekiyor.

KOVA: Kişisel yeteneklerinizin yoğun olduğu bir gün. Bu, başarı sınırlarınızı olumlu etkiliyor. Her geçen gün sınırlarınızı zorluyorsunuz. Kendinizi farklı hissettiğiniz bir gün. Eski duyguları bir kenara atmalısınız.

BALIK: Her konuda farklı düşünceler üretmekte üstünüze yok. Şartlar değiştikçe huzursuz oluyorsunuz. Cesur olmalısınız. Eski olayları unutmalısınız. Yaşamınızın her geçen gün değiştiğini siz de görüyorsunuz.

Haberin Devamı