Gündem Güne Başlarken | 11 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 11 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 11 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 



Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Kocaeli’nin Gebze ilçesinde otomobil çöp kovasına ve ağaca çarpıp yan yattı. Sürücünün ise otomobili bırakıp olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

-Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Katar Şura Meclisi Başkanı Hassan bin Abdulla Al-Ghanim ile telefonda görüştü.

-Mersin'in Tarsus ilçesinde yolcu olarak bindiği minibüsün açık kalan kapısından düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

-Wimbledon'da tek kadınlarda 3 numaralı seribaşı Ons Jabeur'u 2-1 mağlup eden 17 numaralı seribaşı Elena Rybakina şampiyonluğu elde etti.

-Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, kamptaki ilk hazırlık maçında Sturm Graz ekibine 2-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

  • 11 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,28 TL, euro ise 17,54 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Eğlence: Şarkılar Bizi Söyler, STAR TV: 20.00 Yerli Dizi: Duy Beni, ATV: 20.00 Sevmek Zamanı

SHOW TV: 20.00 Demet Akbağ ile Güldürme Beni, TRT 1: 20.00 Sinema: Tarzan Efsanesi

Günlük burç yorumları

KOÇ: Enerjinizi kullanmadığınızda motivasyonunuz çok çabuk bozuluyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak bir girişimcilik örneği sergileyebilirsiniz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor.

BOĞA: Yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacaksınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz.

İKİZLER: Partnerinizle aynı duyguları hissetmek sizin için çok önemli. Yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünü bulabileceksiniz.

YENGEÇ: Mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz. İşinizle ilgili gelişmeler mevcut. Yeni şartların lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak. Kişisel ilişkilere temkinli yaklaşmalısınız.

ASLAN: Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı şekilde yorumluyorsunuz. Özellikle kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.

Haberin Devamı

BAŞAK: Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu. Ruh sağlığınızı destekleyici davranışlar içindesiniz.

TERAZİ: Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı istiyorsunuz.

AKREP: Yollardan alacağınız haberlerin sizi motive etmesiyle iş ilişkileriniz hız kazanacak. Olaylara farklı bir şekilde yaklaşmanız sizi ilginç biri yapıyor. Güçlü dostlukların insanısınız. Gereksiz bir titizlik sergiliyorsunuz.

YAY: Her konuda sizi destekleyecek kişilerin olması motivasyonunuzu artırıyor. Maddi konuların gündem kazanmasıyla hırslarınızı para kazanmaya yönlendireceksiniz. İnatçı yönlerinizle başarıya daha çok yaklaşacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Köklü değişimler gezegeni Plüton burcunuzda geri gidiyor. Karışık düşünceler içindesiniz ve sabit olmak konusunda kararsızsınız. Duygularınızı kontrol edin. Ani gelişen şartların sizi zorlamasını istemiyorsanız dikkatli olun.

KOVA: Çalışma yaşantınızda büyük bir hızlanma mevcut. Siz, başarıyı ve kazanmayı seviyorsunuz. Değişik işler konusunda kendinizi yenilemek ve yeteneklerinizi denemek istiyorsunuz. Organizasyonlar yapmak yapınıza epey uygun.

BALIK: Çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın onların size olan ilgileri çok fazla. Güven duygunuzun gelişmesini sağlamalısınız.