Gündem Güne Başlarken | 12 Haziran 2022

Güne Başlarken | 12 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 12 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

-Çanakkale'nin Çan ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi İlknur Kuloğlu'nu (41) silah zoruyla kaçıran Şerbetli köyünün kayıp muhtarı İlker Mustafa Kuloğlu (51), 4 gün sonra polise giderek teslim oldu. Muhtar, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

- A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Bugün 3'üncü maçı oynadık. 12 gol attık. Daha ne istiyoruz ? Ben hücum oyuncularımın performansından memnunum. Hem ofansif hem defansif olarak iyi durumdayız. 3 maçta 12 gol attık. Gayet iyi bir durum" dedi.

-Sivaslı Uzman Çavuş Ömer Yıldırım, Kurban Bayramından gerçekleştireceği düğünü için gün sayarken Pençe Kilit Operasyonunda girdiği çatışmada şehit oldu.

Kremlin kaynaklarından sızan bilgiye göre, Putin'in komutanlarıyla yaptığı görüşmede rahatsızlandığını ve acil tıbbi müdahale aldı. İddialara göre doktorlar Putin'e kamu önüne çıkmamasını tavsiye etti. Rusya Devlet Başkanı'nın sıradan Rus vatandaşlarıyla yaptığı yıllık soru - cevap toplantısı dün iptal edilmişti. 

Haberin Devamı

-Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dünyanın ortak sorunu olan enflasyonun kendileri için birinci mücadele alanı olduğunu belirterek, "Ekonomideki büyük başarı tüm dünyanın dikkatini çekiyor. 2008’de kriz teğet geçti. 2020 yılı herkesi şaşırttı, 2021’de öyle oldu. Özellikle aramızdaki bir kısım insanı da şaşırttı. 2022’de öyle olacak inşallah.” dedi.

 

Güne Dair Notlar

  • 12 Haziran günü saat 7.35'te dolar 17,12 TL, euro ise 18,01 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Sinema: Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (KANAL D)

Çok Güzel Hareketler 2 (STAR)

Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Sinema: Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (SHOW)

Yerli Dizi: Senden Daha Güzel (FOX) 

Akşama ne yesek?

Tarifler için tıklayın!

Günlük burç yorumları

KOÇ: Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun uymalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.

BOĞA: Sizi anlamak kolay değil. Titiz ve yargılayıcı yönlerinizi gizleyerek olayları farklı bir şekilde ele almak ve işin maddi yönlerini değerlendirmek istiyorsunuz. Sadece kendi aklınızla hareket etmek yetersiz kalabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER: Bugün detayları çabuk görüyorsunuz. İdare etmeniz gereken çok fazla konu varken, motivasyonunuzu bozmadan birçok karmaşanın altından kolayca kalkıyorsunuz. İnce detaylar gündemde.

YENGEÇ: Alışık olmadığınız bir durum söz konusu. Harcamalar konusunda planlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecektir. İnatçı ve mantıklı yönleriniz ortaya çıkacak.

ASLAN: Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Size ihtiyacı olan yakınlarınıza yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarınıza hız kazandırmak istiyor olmanız önemli.

BAŞAK: Gizli planlarla finans konularında istediğiniz performansı yakalamaya çalışıyorsunuz. Derin ve yaratıcı algılama gücüne sahip olduğunuz bir gün. Kadın arkadaşlarınızın sezgisel davranışlarından etkileneceksiniz.

TERAZİ: Doğru insanlarla doğru işler yapmaktan yanasınız. Disiplinli olmanız sizi eleştirici yapıyor. Girdiğiniz topluluklarda, sizi ikna etmeleri zor olacak. Taviz vermeyen yapınızla çevrenizi zorlayacaksınız.

Haberin Devamı

AKREP: İş yaşantınızda büyüme arzusu içinde olmanıza rağmen takıntılarınız yüzünden, istediğiniz performansı sergileyemiyorsunuz. Düşündüğünüz her şeyi hayata geçirmek için istediğiniz şartları elde edeceksiniz.

YAY: Çevrenizle ilişkilerinizde planlı hareket ettiğiniz için kendinizi daha dingin hissedeceksiniz. Kurallarınızın doğru işlediğini görmek sizi işlerinize olumlu yaklaştırıyor ve çok daha istekli oluyorsunuz.

OĞLAK: Partnerinizin duygusal yaklaşımlarından etkilenip onunla yeni bir dönem başlatacaksınız. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin farklı ve yaratıcı yönlerinden etkileniyorsunuz. Risk söz konusu.

KOVA: İşinizle ilgili gelişmeleri takip ederken hareket halinde olmanız gerekiyor. Her şeyi yavaştan almayı sevdiğiniz için bitmesi gereken işlerinizin fazla ilerlemediğini göreceksiniz. Şüpheci yaklaşımlar içindesiniz.

Haberin Devamı

BALIK: İdeallerinizin sizi önemli noktalara getireceğini bildiğiniz için taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusallığınızın bazı problemlere neden olduğunu görüyor ve kurallara daha çok bağlanıyorsunuz.