Gündem Güne Başlarken | 15 Temmuz 2022

Güne Başlarken | 15 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 15 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir.

Sen uyurken neler oldu?

Haberin Devamı

 -Muğla’nın Bodrum ilçesinde kale surlarından kendisini aşağı atan 23 yaşındaki bir genç yaşamını yitirdi.

-ABD’nin eski Başkanı Donald Trump verdiği bir röportajda, ABD’de 2024 yılında yapılacak olan başkalık seçimlerinde aday olabileceği sinyalini vererek, kendisini bekleyen asıl büyük kararın aday olduğunu Kasım'daki kongre ara seçiminden önce mi, yoksa sonra mı duyuracağı olduğunu belirtti.

-TRT’nin ilk spikerlerinden Aytaç Kardüz Muğla’nın Bodrum İlçesinde hayatını kaybetti.

-ABD Temsilciler Meclisi, Cumhuriyetçi Frank Pallone tarafından sunulan ve Türkiye’ye yeni F-16 savaş uçakları ile F-16 modernizasyon kitlerinin satışını kısıtlayan yasa tasarısını onayladı.

-Datça'da kontrol altına salınan orman yangınıyla ilgili havadan ve karadan soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Güne Dair Notlar

Dolar: 17,47 TL

Euro: 17,52 TL

Akşam TV'de ne var?

Sinema: Çember: Gün Doğmadan (KANAL D)

Yerli Dizi: Ah Nerede (STAR)

Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Sinema: İntikam (SHOW)

Sinema: Eski Köye Yeni Adet (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikteliğinizde kişiliğinizi ortaya koyacak davranışlar benimsiyorsunuz. Bu yüzden sevdiğiniz kişinin tepkisini alabilirsiniz. Onun duyarlı yapısı karşısında hareketlerinize kısıtlama getirmek zorunda kalacaksınız.

BOĞA: Şansınızı istediğiniz koşullara kullanacak ve beklediğiniz ortamın gelişmesini sağlayabileceksiniz. Güvenli ilişkilerden yanasınız. Herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Siz, ne istediğiniz bilen ender kişilerdensiniz.

İKİZLER: Ailenizle ortak çalışma içinde olacak, onların size verdikleri destekleri karşılıksız bırakmak istemeyeceksiniz. Güçlü enerjinizi ilgi alanlarınıza aktarabilmek için yaptığınız işin sonuç vermesini bekleyin.

YENGEÇ: İnatçı yapınızı destekleyen davranışlar ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Sevdiklerinizin duygusal yaşamlarına karışmak isteyebilirsiniz. Onların özel yaşamları olduğunu unutmayın.

ASLAN: Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileride anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünüz bulunuyor.

Haberin Devamı

BAŞAK: Değişim yaşamak için uygun bir gün. Çözümlenmesi zor birçok olayı radikal bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar tıkanmalara neden oluyor. Beklemek bazen işe yarıyor.

TERAZİ: Partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşmak istiyorsunuz. Olmadığı zaman canınız sıkılıyor.

AKREP: Savaşçı Mars sizi olumu etkiliyor. Kariyerinize yardım edecek kişilerle olumlu bağlantılar içinde olmanızı sağlayacak. Potansiyel gücünüzü harcamak istemiyor, beklemeyi tercih ediyor, hedef belirliyorsunuz.

YAY: Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız.

OĞLAK: İş planlarınızı, yollardan gelecek haberlere göre düzenlemeniz gerektiği için beklemenin ne kadar zor olduğunu kimse anlayamaz. Hata yapmaktan hoşlanmıyor, yoğun bir dönem içine giriyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Yapacağınız işlerde, kendinize geniş süreler tanıyor ve araştırmalarınızı bu yönde genişletiyorsunuz. Akılcı yaklaşımlarınız birçok kişiye ters gelebilir. Olaylara farklı mantıkla yaklaştığınız için anlaşılmıyorsunuz.

BALIK: İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken küçük duygusal bir takıntı değişime neden olabiliyor.