Gündem Güne Başlarken - 16 Temmuz 2022

Güne Başlarken - 16 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken - 16 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir.

Sen uyurken neler oldu?

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Batman Beşiri Devlet Hastanesinde dün görevlilere bıçaklı saldırı olduğu haberi kamuoyuna yansımıştı. Hastane güvenlik görevlisine yapılan saldırının zanlısı ve Emniyette 4 ayrı suç kaydı olan şahıs tutuklandı." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü selalar, Kırıkkale'deki tüm camilerden okundu.

Kayseri’de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, dünyanın en büyük Türk Bayrağı yeniden açılarak dalgalandırıldı.

Sivas’ta son günlerde artan toplu balık ölümleri tedirgin ederken, bölgedeki vatandaşlar ölümlerin nedeninin araştırılmasını istedi.

Haberin Devamı

Diyarbakır'da E.B., 3 ay önce boşandığı eski eşi Esma B.'yi bıçakla yüzünden yaraladıktan sonra tabanca ile vurdu. Ağır yaralanan Esma B. hastanede tedaviye alınırken, olay yerinden kaçan E.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Güne Dair Notlar

  • 14 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,40 TL, euro ise 17,55 TL.

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Yerli Dizi: Duy Beni (STAR)

Sinema: Şirinler 2 (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Garip (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: İşinizle ilgili başarılı bir performans yakalayacaksınız. Yönetici gezegeniniz Mars, finans evinizde ilerliyor. Bolluk gezegeni Jüpiter, burcunuzda uzun zamandır beklediğiniz başarı için potansiyeli size sunuyor.

BOĞA: Savaşçı Mars kişisel evinizde. Bağımsız çalışmayı denemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alıp ortaya çıkaracaksınız. Çevre faktörlerin lehinize gelişmesi motivasyon açısından sizi güçlendiriyor.

YENGEÇ: Bugün geçmişinizin size sağlayacağı bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Ailenizin, size olan ihtiyacı doğrultusunda hareket edeceksiniz. Atak ve hırslı bir kişilik sergileyerek cesaretinizi daha da zorlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Yakın ilişkilerinize uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız.

BAŞAK: Maddi konularda karşı tarafı ikna etme sorunu yaşayabilirsiniz. Ay’ın konumu, hisseli paraların çalışma şeklini gündeme getirirken, başarınızı ortaya çıkarmakta size fırsatlar sağlıyor. Gizlilikler söz konusu olacak.

TERAZİ: İçinizdeki enerjiyi paylaşmakta acele etmeyin. Aşk gezegeni Venüs ve bolluk gezegeni Jüpiter’in olumlu desteğini her gün hissediyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacaksınız.

AKREP: Enerjinizi ortaya koymak istemeyebilirsiniz. Güçlü isteklerin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Planlayacağınız işleri yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Algılama konusunda başarılısınız.

YAY: Dostluk ön planda. Kendinize güveniyor, yaratıcılık ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevreyi olumlu etkilerken geleneksel kişileri yargılamamalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün çevrenizle çatışmaktan uzak kalmalısınız. Toplumsal olayların çevrenizde gelişmesi sayesinde işinizle ilgili pozitif gelişmeler var. İşinize olan bağlılığınız önemli pozisyonların oluşmasına neden oluyor.

KOVA: Beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bilgi birikimlerinizden yaralanabilirsiniz. Deneyimlerinizden yola çıkarak başarınızı katlıyorsunuz.

BALIK: Kendinizi farklı bir statüde çalışırken bulabilirsiniz. Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartları karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Gizemli olayların peşine düşüyorsunuz.