Gündem Güne Başlarken | 17 Nisan 2022

Güne Başlarken | 17 Nisan 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 17 Nisan 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 


Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -Tekirdağ başta olmak üzere Trakya ve Marmara’yı etkisi altına alması beklenen sağanak yağış için Meteoroloji Genel Müdürlüğü sarı kodla uyarıda bulundu.

-Rusya, Türkiye’den ithal edilen greyfurt, nar, üzüm, portakal ve biber alımına yönelik kısıtlamaların kaldırıldığını duyurdu.

-Meksika’da bir petrol rafinerisinde dün çıkan yangının kontrol altına alınamaması sonucu rafineride çalışmalar durduruldu.

-Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Ukrayna’ya silah sevkiyatı yapan kargo uçağı düşürüldü" dedi.

-Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa’da Müslümanlara yönelik müdahalesini ve çeşitli şehirlerde 7 kişinin ölümüyle sonuçlanan şiddet olaylarını kınadı.

Haberin Devamı

 

Güne Dair Notlar

  • 17 Nisan günü saat 7.35'te dolar 14,64TL, euro ise 15,82 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yerli Dizi: Yargı (KANAL D)

Çok Güzel Hareketler 2 (STAR)

Yerli Dizi: Adı Sevgi (ATV)

Sinema: Çöpçüler Kralı (SHOW)

Sinema: Deli Deli Küpeli (FOX)

İftarda ne yesek?

Sahurda ne yesek?

Ramazan ayına özel ufak bilgiler!

2 KİŞİLİK SÜTLAÇ TARİFİ

Malzemeler

  • 2. 5 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • Yarım + çeyrek çay bardağı şeker

Tarif

  • Pirinç yıkanıp süzülür.
  • Üzerine kaynar su eklenerek biraz pişirilir.
  • Sonra üzerine kaynamakta olan süt eklenir.
  • Ocağın en küçük gözünde en kısıkta pirinçler biraz açılana kadar pişirilir.
  • Şekeri eklenip kıvam alana kadar en küçük gözde kısıkta pişirilmeye devam edilir.
  • Pişen sütlaç kaselere konulup soğutulur.
  • Buzdolabında 2-3 saat dinlendirilir.

Günlük burç yorumları

 

KOÇ: Duygusal konularda kendinizle ilgili aşama kaydetmek istiyorsanız, yakın çevrenizle işbirliği yapmalısınız. Bugünlerde nedense aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma isteği yatıyor.

BOĞA: Ay düşüncelerinize yoğunluk kazandırıyor. Kendinize güvenmenize rağmen isteklerinizi kimseyle paylaşmak istemiyor ve çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalısınız.

İKİZLER: Kombinasyon burcunuz Koç’ta ilerleyen Güneş, yaşamınızı daha kurallı hale getiriyor. Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde hak ettiğiniz yerde olacaksınız.

YENGEÇ: Ailede dengelerin yeniden gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Bilgilerinizi sergileme konusunda başarılısınız.

ASLAN: Maddi konularda yeni işlerin size kazandıracağı prestiji inkar etmeyin. Yapacağınız organizasyonlarda kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Bugünlerde acele karar vermemelisiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenme söz konusu olacak. Aklınıza koyduğunuz her neyse başarılısınız. Bugünlerde birçok kişi sizi taklit etmek isteyecek. Birilerine örnek olmak sizi mutlu ediyor.

TERAZİ: Arkadaş çevrenizde sabit bir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlar sizi farklı yaparken tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Uçlarda dolaşmadığınız zaman verimli olabiliyorsunuz.

AKREP: Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bu durum iş sorunlarının kafanızı kurcalamasına neden olacak. Duygularınızı yaratıcılığınızla kombine edeceksiniz. Çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz.

YAY: Maddi konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Kelimeleri kullanırken dikkatli olmalısınız.

OĞLAK: Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Hırslarınızla ilgili değişim söz konusu olacak. Fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden çoğu kez yanlış kararlar alıyorsunuz. Bugün dikkatli olun.

Haberin Devamı

KOVA: Özgürlüğünüzü destekleyen çalışmalar içinde olacaksınız. Kafanızda birçok düşünce mevcut ve her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Bazı ortamlarda duygularınızı saklamalısınız.

BALIK: Birçok işi bir arada yaptığınızda motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Mesleki anlamda yarar sağlayacak pek çok çalışma yapacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız.