Gündem Güne Başlarken | 2 Nisan 2022

Güne Başlarken | 2 Nisan 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 2 Nisan 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!


Haberin Devamı

 

Sen uyurken neler oldu?

Ayasofya Camii’nde 88 yıl aradan sonra ilk teravih namazını, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırdı. Cemaat teravih için camiyi doldurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz Bölgesi için fırtına uyarısında bulundu.

Sedat Peker Suç Örgütü’ne ilişkin aralarında firari sanık Sedat Peker’in de bulunduğu 3’ü firari, 16’sı tutuklu 92 sanığın yargılanmasına devam edildi. Bir kısım tutuksuz sanıkların savunmasının alınmasının ardından ara kararını açıklayan heyet, 2 sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Çanakkale Belediyesi Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen aç kalan pitbulların birbirini parçalama olaylarının soruşturması kapsamında Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay görevden uzaklaştırıldı.

Haberin Devamı

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile gerçekleştirilen AB-Çin Zirve Toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Çin’in yaptırımlarımıza müdahale etmemesi gerektiğini açıkça belirttik" dedi.

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada Rusya’nın, Ukrayna’nın Zaporoji bölgesinde bulunan Tokmak şehrinde referandum hazırlığı içinde olduğu iddia edilerek, "Rus işgalciler 4 Nisan’da Tokmak şehrinde referanduma hazırlanıyor" denildi.

Güne Dair Notlar

  • 2 Nisan günü saat 7.35'te dolar 14,69 TL, euro ise 16,21 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Sinema: İftarlık Gazoz (STAR)

Yerli Dizi: Kardeşlerim (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Garip (FOX)

2 Nisan günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün olaylara odaklanmalısınız. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın, samimi tavırlar içinde olmalısınız. Ay burcunuzda ilerliyor. Çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz.

BOĞA: İlişkilerinizde sabırlısınız. Bazen fevri hareketlerinizle her şeyi bir anda koparıyorsunuz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken küçük, duygusal takıntı bir anda değişime neden olabiliyor.

İKİZLER: Dostluğun temelinde geleneksel kurallar sizin için çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi iyi hissediyor, onlarla sık görüşmek istiyorsunuz. Bugün istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin hakkındaki ilginç fikirleriniz herkesin dikkatini çekecek. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ipuçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinize sınır koyamıyorsunuz.

ASLAN: Kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve zevkleriniz için para harcayacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Temponuzun yoğunluğu yüzünden dinlenmeye az vakit ayırıyorsunuz.

BAŞAK: Aşkta çekimser davranmakla partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Yakın dostlarınızın beklediği desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.

TERAZİ: Fiziğinizi sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve savaşınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız sorunların büyümesine neden oluyor. Hoşunuza giden biriyle ilgili fazla düşünüyorsunuz.

AKREP: Olaylara mantıklı bir yorum getirerek çevrenize örnek olacaksınız. İlişkilerinizde temkinli davranıyorsunuz. Bazen, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. İyimserliği elden bırakmayın.

Haberin Devamı

YAY: Duygusal konulardaki beklentilerinizi karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istememeniz nedeniyle bencillikle suçlanabilirsiniz. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

OĞLAK: Bugün Ay’ın bulunduğu konum, evinizle ilgili olayların gündeme geleceğini gösteriyor. Ortamınızı yenilemek isterken duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor ve sizi önemli biri haline getiriyor.

KOVA: Ay’dan aldığınız etki sizi bazı konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde çok bireysel olacağınız bir gün.

BALIK: Kan bağınız olan kişilerin beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olması ve olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestij sizin için önemli.

Haberin Devamı