Gündem Güne Başlarken - 23 Temmuz 2022

Güne Başlarken - 23 Temmuz 2022

Paylaş
Güne Başlarken - 23 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Sen uyurken neler oldu?

Haberin Devamı

Bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Edip Müyesseroğlu atandı. Ayrıca Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu İkinci Başkanlığına Fatih Sultan Mehmet Yıldırım, üyeliğine Halil İbrahim Akyıldız ile Adnan Gün atandı.

Aydın Valiliği, hafta sonu 40 derecenin üzerine çıkması beklenen hava sıcaklığı nedeniyle il genelinde 23- 27 Temmuz tarihleri arasında kent ormanları, milli parklar, tabiat parkları, orman içerisinde yer alan piknik ve mesire alanları ile ormanlara girişlerin yasaklandığını duyurdu.

Haberin Devamı

Antalya'nın Serik ilçesinde hayvan otlatma kavgasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonometri, İstatistik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Elif Gölveren'in ölümüyle ilgili iki yakın arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan Mesliha Gezen Uçar ve Abdullah Uçar çiftinin ise nikahlı oldukları ve yakın zamanda evlenecekleri belirtildi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN TÜRK'te tahıl koridoru anlaşmasıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar, "Tahıl krizinin sona ermesi için elimizden geleni yaptık" dedi.

Kocaeli'de eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Birgül Göksu, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. 12 yaşındaki kızın annesinin tabutuna sarılarak gözyaşı dökmesi ise yürekleri burktu.

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Sinema: Fındık İşi (STAR)

Sinema: Büyük Felaket (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Doktor Civanım (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecek ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacınız kadar gücünüzü çevrenize ispat etmek de isteyeceksiniz.

BOĞA: Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

Haberin Devamı

İKİZLER: Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor.

YENGEÇ: Bu gün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, bir çok zorluklara maruz kalacaktır. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size hak vereceklerdir.

ASLAN: Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

BAŞAK: Henüz oluşturamadığınız olayların altyapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteğinin olumlu yansımalarını alıyorsunuz. Hedefleriniz konusunda belirleyici olun.

Haberin Devamı

TERAZİ: İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçmek için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler göstermekten kaçının.

AKREP: Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Partnerinize zaman ayırmalısınız.

YAY: Aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak bugün her zamankinden çok daha fazla duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine de dikkatli olmak zorundasınız.

OĞLAK: Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman son derece huzursuzlaşıyorsunuz.

KOVA: Mesleki anlamda iyi bir dönemdesiniz ve bazı problemlerin kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Tanışmalar, ortak çalışmalar için uygun bir gün.

Haberin Devamı

BALIK: Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. İletişim konusunda her türlü donanıma sahipsiniz.