Gündem Güne Başlarken | 25 Haziran 2022

Güne Başlarken | 25 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 25 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

 

Sen uyurken neler oldu?  

 İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kentte açık ve kapalı yer toplantıları, yürüyüş, basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, protesto gibi eylem ve etkinliklerin 3 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.

Erzincan'ın İliç ilçesinde, Türk ve Kanadalı firmanın sahip olduğu madende kullanılan siyanürü taşıyan borunun patlaması sonucu 20 metreküp siyanürlü solisyonun Karasu Nehri'ne döküldüğü iddiası paniğe neden oldu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, siyanürün bölgedeki mevsimsel akış gösteren hiçbir dereye akışının olmadığı, Fırat havzasına gözlemsel olarak ulaşmadığının tespit edildiği bildirdi.

Adıyaman’da, bir kişi misafirliğe gittiği evin balkonunda hava almak istediği esnada kendisine pusu kuran şahısların silahlı saldırısına uğrayarak yaralandı. Silahla pusu kuran kimliği belirsiz şahıslar kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesinde 3 bin dönüm buğday ekili arazide çıkan yangında bin dönüm buğday küle döndü.

İzmir'in Bornova ilçesinde, Eymen Sadık Durak'ın (5) tandırda ölü bulunmasıyla ilgili anne Mine Durak (27) ve erkek arkadaşı Serkan Elçetin'in (38) yargılandığı davada; mağdur tarafın avukatları Jandarma, Kriminal Daire Başkanlığı’ndan gelen rapora göre Eymen'in istismara uğradığının netleştiğini söyledi. Mahkeme, Eymen'in annesi Mine'nin akli dengesiyle ilgili Adli Tıp Raporunun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. 

Güne Dair Notlar

  • 25 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,88 TL, euro ise 17,82 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Şarkılar Bizi Söyler (KANAL D)

Sinema: Müzede Bir Gece (STAR)

Yerli Dizi: İçimizdeki Ateş (ATV)

Güldür Güldür Show (SHOW)

Sinema: Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, gereksiz engellere takılabilirsiniz. Ailevi değerleriniz ortaya çıkacak.

BOĞA: Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Bildiğiniz konularda konuşmanız gerekirken, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara da yorum getirmek isteyebilirsiniz. Bazen kendinizi tutamıyor ve müdahale etmemeniz gereken konulara el koyuyorsunuz.

YENGEÇ: Hayata olumlu bakıyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekiyorsunuz. Bazı kişilerle aranızda istenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Dilinize hakim olmak size çok şey kazandıracak. Akşam saatleriniz renkli geçecek.

ASLAN: Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli. Fakat her konuda kendinizi fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

BAŞAK: Duygusal akıcılığınızın çok yüksek olduğu bir gün. Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı avantajları düşünürseniz, vereceğiniz tavizlerin önemli olmadığını göreceksiniz. Girişimciliğinizi daha da hızlandırmalısınız.

Haberin Devamı

TERAZİ: Yeni çalışmalarınızda oldukça başarılısınız. Cesaret gerektiren zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. İletişim konusunda başarılı performansınızın size yapıcı etkisini gördükçe mutlu olacaksınız.

AKREP: Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerinde, mutlu olacağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı içinizde hapsetmeyin.

YAY: Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. İlişkilerinizde sizi temkinli yapan Satürn’ün etkisi. Satürn burcunuzda geri giderken duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için karşınızdaki kişiyi olumsuz etkilemeniz mümkün.

OĞLAK: Aşk yaşantınızda birçok alternatif sizi bekliyor. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, çevrenize farklı gelebilirsiniz. Yapacağınız kısa yolculuklarda karşılaşacağınız kişileri istemeden etkileyeceksiniz.

KOVA: Arkadaş çevrenizde size yaklaşmak isteyen birçok kişi var. Onların paylaşmak istediği konulara çekimser bakabilirsiniz. Siz sabit düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Özgürce davrandığınız zaman başarı yüzdeniz artacak.

Haberin Devamı

BALIK: Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için yaratıcılığınızı sadece niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Bugün çok cazibelisiniz.