Gündem Güne Başlarken | 25 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 25 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 25 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

 

Sen uyurken neler oldu?

Basketboldan voleybola, bokstan tekvandoya, ampute futboldan küreğe kadar birçok uluslararası organizasyona Türkiye damga vurdu. Basketbolda Anadolu Efes, voleybolda Vakıfbank kulüpler bazında Avrupa’nın en büyüğü oldu. Kadın boksörlerimiz 5 altın, 2 bronzla Dünya Şampiyonası’nda, tekvandocularımız ise 9 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya ile Avrupa Şampiyonası’nda tarih yazdı. Etimesgut Belediye de Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon oldu.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren krom madeninde meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti.

Tekirdağ ve İstanbul'da, polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda, 12'si kadın 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Esenyurt'ta bir sitenin 10'uncu katından düşerek hayatını kaybettiği belirtilen Rabia Yaman'ın (17) olay sırasında yanında olan 3 arkadaşından 2'si tutuklandı.

Haberin Devamı

ABD’nin Texas eyaletinde ilkokula düzenlenen silahlı saldırıda 14'ü çocuk ve 1 öğretmen olmak üzere 15 kişi hayatını kaybetti.

Bursa’da bir şahıs tartıştığı kadını kurşun yağdırarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

 

Güne Dair Notlar

  • 25 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 16,13 TL, euro ise 17,29 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Sadakatsiz, STAR TV: 20.00 Sinema: Hokkabaz, ATV: 20.00 Yerli Dizi: Kuruluş Osman

SHOW TV: 20.00 Yerli Dizi: Oğlum, TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Kara Tahta

Günlük burç yorumları

KOÇ: Enerjinizi kullanmadığınızda motivasyonunuz çok çabuk bozuluyor. Bugün, arkadaşlarınızla ortak bir girişimcilik örneği sergileyebilirsiniz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor.

BOĞA: Yalnızlıktan hoşlanmayacak ve birçok arkadaşınızla birlikte olmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacaksınız. Karşınızdaki kişileri ikna etmek için gerekli enerjiye sahipsiniz.

İKİZLER: Partnerinizle aynı duyguları hissetmek sizin için çok önemli. Yaşadıklarınızı ilerleyen zamanlarda anımsayabilirsiniz. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları algılama gücünüzde bulabileceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün, detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı yorumluyorsunuz. Özellikle kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.

ASLAN: Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar yapmayı arzuluyorsunuz.

BAŞAK: Yollardan alacağınız haberlerin sizi motive etmesiyle iş ilişkileriniz hız kazanacak. Olaylara farklı bir şekilde yaklaşmanız sizi ilginç biri yapıyor. Güçlü dostlukların insanısınız. Gereksiz bir titizlik sergiliyorsunuz.

TERAZİ: Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Onlarla yaşadıklarınızda gözden kaçırmamaya çalışacağınız tek nokta olmalı. Sabır ve taviz gibi iki önemli duyguyu dengede tutmalısınız.

AKREP: Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortama adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutması. Bu konuya özen gösterin.

Haberin Devamı

YAY: Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek sizin için önemli olacak. İşbirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

OĞLAK: Maddi konularda iş birliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğinizde çalışmalarınız ses getirecek.

KOVA: Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkar yapıyor. Mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün, enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

BALIK: İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünceleri sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Karşınıza çıkacak olan bu fırsatlar geride kalan olumsuzlukları unutturacak.

Haberin Devamı