Gündem Güne Başlarken | 26 Haziran 2022

Güne Başlarken | 26 Haziran 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 26 Haziran 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?  

 -Koronavirüs salgınında ilk aşıyı duyuran ve geliştiren Prof. Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin'e Vehbi Koç Vakfı tarafından 'İnsanlığa Üstün Hizmet' ödülü verildi.

-Berlin Belediye Başkanı Franziska Giffey ile Kiev Belediye Başkanı Vitali Klitschko internet üzerinden toplantı yaparken, Giffey’in karşısındaki kişinin Klitschko kılığına giren başka biri olduğu tespit edildi.

-Fenerbahçe, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın transferi için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz Kulübü Hull City ile prensip anlaşmasına vardı.

-Meteorolojiden yapılan hava tahminine göre Sinop ve Kastamonu için şiddetli yağış bekleniyor. Pazar günü için metrekareye 76-100 kg arası, pazartesi için ise 100 kg ve üzeri yağış düşmesi tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

-Antalya'da, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince 80 bin 261 şişe kaçak içki ele geçirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarısını Twitter'dan paylaştı.

Güne Dair Notlar

  • 26 Haziran günü saat 7.35'te dolar 16,89 TL, euro ise 17,83 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Sinema: Hızlı ve Öfkeli 7 (KANAL D)

Çok Güzel Hareketler 2 (STAR)

Yerli Dizi: Gül Masalı (ATV)

Sinema: Hababam Sınıfı Tatilde (SHOW)

Sinema: Kayhan (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: Mesleğinizde ilerlemek istiyorsanız duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Yaptığınız çalışmalar, yeni şartları da beraberinde getiriyor.

BOĞA: Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyorsunuz.

İKİZLER: Kişisel fikirlerinize ve düşüncelerinize değer veriyorsunuz. Bugün şartlarınızı zorlayacak, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizle özgürce davranacaksınız. Beyinsel gücünüzün yüksek olduğu bir gün.

YENGEÇ: Merkür’’ün konumu sizin pratik düşüncelerle hareket etmenizi sağlayacak. Bugün hızlı hareket ediyor ve her konuda üstün yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Hafızanızı kullanacağınız için tepkili olabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Sizin sabit yönlerinizi bilenler, soru sormak söz konusu olduğu zaman, karamsarlaşıyorlar. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız size pek yaklaşmıyorlar. Bugün buna benzer bir durum içinde olmanız dikkat çekecek.

BAŞAK: Kafanızda, her zaman uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Mantıklı davranmakla çok şey kazanacaksınız. Hedeflerinize yaklaşırken, kendinizi sevdirmeyi biliyorsunuz.

TERAZİ: Neşeli gibi görünmenize rağmen, dışa yansıyan yüzünüzde rahat bir ifade yok. Bu yönünüzü bilmeyenler için tam bir bilmecesiniz. Bugün sevdiklerinizin yardımına koştuğunuz bir gün olacak. Yorgun düşüyorsunuz.

AKREP: Kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde, kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik var. Bugün şartlarınızı zorlayacaksınız.

Haberin Devamı

YAY: Duygusal yönleriniz ön plana çıktığı zaman mantığınız yardıma geliyor. Sürekli ikilem yaşadığınızı düşünenler yanılıyorlar. Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunları kurallarına göre oynayan ender kişilerden birisiniz.

OĞLAK: Kaliteli yaşamayı sevdiğiniz için, seçimlerinizi de bu yönde yapıyorsunuz. Bugün birden fazla proje içinde olmanıza rağmen, iyimserliğinizden ödün vermediğiniz için olaylara hemen çözüm üretebiliyorsunuz.

KOVA: Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. İş birliği içinde hareket etmek için katılım beklemenize rağmen, sizinle aynı şeyi düşünmeyen kişiler var. Olayları abartıyorsunuz.

BALIK: Duygusal konularda, derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Neptün burcunuzda geri gidiyor; özgürce düşünmenize yardım ediyor. Fikirlerinizde körelme var. Hayallerinize asılmalısınız.