Gündem Güne Başlarken | 26 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 26 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 26 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

 

Sen uyurken neler oldu?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveç ve Finlandiya heyetleriyle yapılan görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin güvenlik kaygıları somut adımlarla belli bir takvim çerçevesinde karşılanmadığı taktirde sürecin ilerleyemeyeceğine dair mesajımızı net şekilde ifade ettik" dedi.

25 Mayıs’ta açıklanan 24 saatlik verilere göre, bin 260 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4 oldu. Bir günde toplam 137 bin 573 test yapılırken, iyileşen hasta sayısı bin 225 olarak kaydedildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, ailesinin 5 gün önce kayıp ihbarında bulunduğu İshak Eskicioğlu’nun (29), baraj gölünde cesedi bulundu.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt’ta faaliyet gösteren silahlı suç örgütü ve bu örgüte silah temin eden başka bir örgüte yönelik operasyon düzenledi. 74 şüpheli hakkında yakalama kararının verildiği operasyonda, Fatih’te silah temin eden örgüt üyesinin evine yapılan baskında, oğlunun arandığını öğrenen kadın, ‘Yine ne yaptı, cezaevine girse de kurtulsak’ diyerek yakındı.

Haberin Devamı

 İran Limanlar ve Denizcilik Kurumu, ABD'nin talebi üzerine Yunanistan'ın İran bandıralı petrol gemisine el koyduğunu duyurdu.

Güne Dair Notlar

  • 26 Mayıs günü saat 7.35'te dolar  16,36 TL, euro ise 17,55 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Yerli Dizi: Camdaki Kız, STAR TV: 20.00 Sinema: Kaçış Planı 3, ATV: 20.00 Bir Zamanlar Çukurova

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı

Günlük burç yorumları

KOÇ: Ayakta kalabilmek için her gün yaşam savaşı veriyoruz. Bu süreçte önemli olan tek konu sağlığımız. Koşulların sürekli değiştiği günlük hayatta stresi atabilmek için sohbet ortamları sizi mutlu ediyor.

BOĞA: Edindiğiniz deneyimleri bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Bu nedenle, nerede gerekli bağlantıları kuracağınızı, çevrenizle ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz.

İKİZLER: Özel ve anlık bir konu geliştiğinde, stratejik öneme sahip ve gününüzün büyük bir kısmını ayırdığınız bazı işleri göz ardı ediyorsunuz. Hobi niteliğinde bakmanız gereken bu tür anlara dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı olaylar sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda fikir yürütmek için kendinizi zorlamayın.

ASLAN: Çalışma hayatınız ile iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. Bu nedenle ipler elinizde olmasa da çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı ılımlı hale getirin.

BAŞAK: Sevdiğiniz kişi ile ilgili konularda mantığın yerini ve dozunu iyi ayarlayın. Çünkü, öyle yanıtlar veriyorsunuz ki donup kalıyor. Sistemin maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek, dikkat edin.

TERAZİ: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri birleştirebilen siz, işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede tepkisizliğine yol açacak kadar sakin kalıyorsunuz. Çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Güven önemli.

Haberin Devamı

AKREP: Maddi konularda günlük akışın getirdiği çıkmazlarda, durum ne gerektiriyorsa onu yapıyorsunuz. Mütevazi şekilde hareket ettiğiniz zaman hiç arzu etmediğiniz sonuçlara varıyorsunuz. Dikkatli olun.

YAY: Maddi konulardaki değerlendirmeniz göreceli. Bir an değerli olan, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor. Performansını yansıtacak konu ile ilgili olarak gerekli özeni göstermiyorsunuz.

OĞLAK: Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel birine özlem duymanız gerekmiyor. Gerekli esnekliği gösterip eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız olumlu tepkileri yakalamanız zor. Uyumlu olmalısınız.

KOVA: Hislerinizi sık sık kaybolma tehlikesi yaşadığınız dünyaya yayıyorsunuz. Duygularınızı daha mütevazı ve dar bir alanda ifade etmeye çalışsanız, mutlu olduğunuz anlar artacak, hayal kırıklıklarınız da azalacak.

BALIK: Asıl zor olan konunun iki kişinin bir araya gelmesini sağlayacak koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı tavizkar davranıyorsunuz. His dengeniz altüst oluyor. Kararlı olmalısınız.

Haberin Devamı