Gündem Güne Başlarken | 27 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 27 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 27 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!


Sen uyurken neler oldu?

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) sonrası yapılan açıklamada, "Güney sınırlarımızın terör tehdidinden arındırılması için halihazırda icra edilen ve edilecek olan harekatların komşularımızın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini hiçbir surette hedef almadığı, milli güvenlik ihtiyaçlarımızın gereği olduğu belirtilmiş; bu harekatların, komşularımızın da huzur ve güvenliğine ciddi katkı sağlayacağının altı çizilmiştir" denildi.

Denizli’de yokuş yukarı çıkarken geri kaçan traktörden düşen sürücü hayatını kaybetti. Kadın sürücünün babasının da geçen yıl traktör kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Adana’da jeofizik mühendisi internetten sipariş ederek aldığı siyanürü kahvesinin içine koyarak intihar etti. AFAD ekipleri, nükleer ve kimyasal koruyucu kıyafet giyerek iş yerine girip, ölçüm yaptıktan sonra polis inceleme yapabildi.

Haberin Devamı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dünya genelindeki gıda krizini işaret ederek, Rusya'ya yaptırımların kaldırılması durumunda krizin aşılabileceğini ifade etti.

Senegal'in batısında bulunan Tivaouane kentindeki bir hastanede çıkan yangında yenidoğan 11 bebeğin yaşamını yitirmesinin ardından Sağlık Bakanı Abdoulaye Diouf Sarr görevden alındı.

Güne Dair Notlar

  • 27 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 16,36 TL, euro ise 17,59 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Arka Sokaklar (KANAL D)

Yerli Dizi: Kaderimin Oyunu (STAR)

Yerli Dizi: Yalnız Kurt (ATV)

Yerli Dizi: Aziz (SHOW)

Yerli Dizi: İyilik (FOX)

Günlük burç yorumları

KOÇ: İş münasebeti nedeniyle katılacağınız ortamda ilginizi cezbedecek konular olacak ve mantıklı görüşlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra dostluğunuzun ilerleyebileceği entresan kişilerle tanışabilirsiniz.

BOĞA: Çalıştığınız kişilere karşı soğuk davranıyorsunuz. Bu yapınızla kararlı bir duruş sergileyerek aslında işlerin gelişme sürecini de garantiye alıyorsunuz. Bu konuda haklı da olsanız dikkatli davranmalısınız.

İKİZLER: Çalıştığınız yeni işiniz konusunda karşınıza çıkabilecek sorunlara hazır olun. Fakat, kesinlikle kararlı bir şekilde davranmaya çalışın. Kısa süreli geri dönüşlerle durumu idare etmeye gayret etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü onlar aklınıza yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz. Yollarınız bir daha kesişmeyecek farkındasınız.

ASLAN: Ona karşı hisleriniz başka şeyler söylediği halde davranışlarınız farklı. Sizi buna iten nedenler ciddi sosyal kurallar. Bu şekilde davranmanız da aslında sizin için risk olabilecek olayları önleminizi sağlıyor.

BAŞAK: Yakınlarınızla yapmayı planladığınız seyahat için isteğiniz önemli. Fakat, detaylar konusunda fazla ısrarcı olmayın. Şimdilik maddi konularda da zor durumda kalacağınız bir durum görünmüyor.

TERAZİ: Partnerinizle ilgili anlaşmazlıkta hatayı kendinizde arayın. Çünkü, ebeveynlerinizle ilgili tartışmada kendinizi merkeze koyarak etrafınızı önemsemiyorsunuz. Haklı olsanız bile bu şekilde davranmamalısınız.

AKREP: Kendinize göre büyük çabalar sonucu gerçekleştirdiğiniz organizasyonu sahiplenmek, bazı arkadaşlarınızın tepkisini çekiyor. Özellikle bugün karşılıklı görüşmelerde imalı sözcüklerden kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

YAY: Bugünlerde sağlığınızla ilgili beslenme konusuna önem vermeniz sizin için olumlu bir gelişme. Her tavsiyeye çok kulak veriyor ve etkileniyorsunuz. Uzmanların öğütlerine uyun. Ruh haliniz olumsuz.

OĞLAK: Fikir paslaşması içinde olacağınız bir gün ve konuyla ilgili isteklisiniz. Bu şekilde motivasyonunuz iyi olduğu sürece başarı size kendiliğinden gelecek. Küçük aksaklıklar karşısında hemen somurtmayın.

KOVA: Karşı cinsten arkadaşlarınızın yanında özel konularınızı ulu orta konuşmayın. Normalde bu konuda dikkatlisiniz fakat bazen öyle ortamlar oluyor ki farkında olmadan birçok şey konuşuluyor.

BALIK: Görüşeceğiniz kişilerin sizden farklı beklentileri olabilir. Bu tür durumlara karşı geliştirdiğiniz iç disiplininiz sizin için bir sigorta oluyor. Daha sonra gelişebilecek olumsuzlukları en baştan denetliyorsunuz.