Gündem Güne Başlarken | 29 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 29 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 29 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı


Sen uyurken neler oldu?

 -Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde düzenlenen Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali’nin kapanış konserinde Cengiz Kurtoğlu sahnedeyken silahlı kavga çıktı. Silahla vurulan bir kişi ve seken kurşundan bir bebek yaralanırken , 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

 -Adana’nın Kozan ilçesinde 6 farklı noktada orman yangını çıktı. Yangına kısa sürede müdahale eden ekipler, yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına aldı.

-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz dünyada hak ettiğimiz noktaya gelmediğimiz sürece, etrafımızdaki coğrafyaya ve bize de haddimizi bildirenlere meydanı bırakmış oluruz. Bizim ecdadımız kimseye meydanı bırakmadı" dedi.

-UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde İspanyol ekibi Real Madrid, İngiliz temsilcisi Liverpool'u 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Madrid böylece 14. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Haberin Devamı

-Pençe-Kilit Harekat alanında teröristler tarafından döşenen EYP’nin patlaması sonucu Konyalı Piyade Uzman Çavuş Hasan Çatal şehit düştü.

 

Güne Dair Notlar

  • 29 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 16, 22 TL, euro ise 17, 41 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Yargı (KANAL D)

Çok Güzel Hareketler 2 (STAR)

Yarışma: Kim Milyoner Olmak İster? (ATV)

Sinema: Korkusuz Korkak (SHOW)

Sinema: Orta Direk Şaban (FOX)

Günlük burç yorumları

 

KOÇ: Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Savaşçı Mars’ın burcunuzda ilerlemesi duyguları canlandırmaya kalkabilir, ifade zorluğu yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Sizi destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz. Israrlı bir şekilde takıntılı konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

İKİZLER: Bu dönemde çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Yapacağınız seyahatler, kaçamak aşk ilişkilerinizle bağlantılı ilerleyebilir. Her şeye rağmen yeni ilişkinin temelini atabilirsiniz.

YENGEÇ: Yaşadığınız ilişki varsa hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi dengeleme ihtiyacı duyacak ve bu konuda gizliliği tercih edeceksiniz.

Haberin Devamı

ASLAN: Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması geçici aşkları gündeme getirebilir.

BAŞAK: Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için garip bir gizem içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi fazla endişelendirebilir.

TERAZİ: Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. Dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Bugün çok çekicisiniz.

AKREP: Bugün, tavırlarınızda inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde gururlu hareket ediyorsunuz. Davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün.

YAY: Enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık isteğinizi önleyemiyorsunuz. Cazibeniz dikkat çekiyor. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: İlgi alanınızda değişim içindesiniz. Kafanızda düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

KOVA: Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı bırakarak emeklerinizin boşa gitmesine izin vermemelisiniz. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

BALIK: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden gerginlik yaşayabilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı huzursuzluk duymanız için sebep yok.