Gündem Güne Başlarken | 3 Mayıs 2022

Güne Başlarken | 3 Mayıs 2022

Paylaş
Güne Başlarken | 3 Mayıs 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 


Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

 -ABD Başkanı Joe Biden, Ramazan Bayramı için Beyaz Saray'dan konuşma yaparak, Ramazan'ın topluluk bağlarını güçlendirdiğini söyledi.

-Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Yunanistan ve Kırgızistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.

-İsrail Dışişleri Bakanlığı, Nazi lideri Adolf Hitler’in Yahudi kökenli olduğunu iddia eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'u kınayarak, Rusya’nın İsrail Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

-Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) bağlı Peşmerge güçleri, terör örgütü PKK’ya ağır darbe vurarak, sivilleri ve Peşmerge güçlerini hedef alacak bombalı eylemde kullanılmak üzere olduğu düşünülen PKK’ya ait 200 kilogram TNT’yi ele geçirdi.

Haberin Devamı

-İstanbul'da Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde toplanıp, terör örgütü propagandası yaptıkları belirlenen 16 kişi gözaltına alındı.

 

Güne Dair Notlar

  • 3 Mayıs günü saat 7.35'te dolar 14,89 TL, euro ise 15,66 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, 11°C, 15°C Yerel sağanak yağışlı
Antalya, 15°C, 22°C Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
Ankara, 11°C, 18°C Sağanak yağışlı
Trabzon, 10°C, 13°C Öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı
Diyarbakır, 12°C, 20°C Yerel olmak üzere sağanak yağışlı

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Şarkılar Bizi Söyler, ATV: 20.00 Sinema: Aşk Bu mu?, FOX: 20.00 Sinema: Recep İvedik 5

TRT 1: 20.00 Yerli Dizi: Masumlar Apartmanı 

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün risk almakta acele etmeyin. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Güçlü kişilerin varlığı sizi huzursuz edebilir.

BOĞA: Çalıştığınız kişilerin destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Sabırlı davranışlarınızla engeller kalkacak.

İKİZLER: Fazla hareketli davranarak çevrenizde sinirli bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan arkadaşlarınızla aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

YENGEÇ: Aşkla ilgili hislerinizi baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve çevrenizi olumlu etkiliyorsunuz. İçinizde yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

Haberin Devamı

ASLAN: İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyecekler. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri hoşunuza gidecek.

BAŞAK: Düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize iyi davranmak istiyor ve bazı duygularınız yüzünden dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Bugün sır saklama eğilimindesiniz.

TERAZİ: Maddi gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda canlılık mevcut. Düşüncelerinizi ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. İkilem yaşıyorsunuz.

AKREP: Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Disiplinli hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen farklı düşüncelerin varlığı canınızı sıkabilir.

YAY: Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Yalnız hissedebilir ve sığınma duygusuyla arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki oluşturabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

KOVA: Büyük başarılara hazır olun. Yeni bir planlama içindesiniz ve dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız.

BALIK: Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Kendinizi güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak. Sadece işinize odaklanmalısınız.