Gündem Güne başlarken | 9 Temmuz 2022

Güne başlarken | 9 Temmuz 2022

Paylaş
Güne başlarken | 9 Temmuz 2022

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

 

Haberin Devamı

 

Sen uyurken neler oldu?

Konya'da Murat Demir (52), 2 gün önce evlendiği Keziban Demir'i (45), evde bıçaklayarak öldürdü. Murat Demir'in iki, Keziban Demir'in ise üçüncü evliliği olduğu belirtildi.

Bayram tatilinde Bodrum’a 1 günde 40 bin araç giriş yaptı. Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Musa Çitil Bodrum’a araçlarıyla bayram tatiline gelenlere uyarılarda bulunarak, çikolata ikram edilirken kadınlara gül verdi, çocuklara ise oyuncak dağıtarak bayramlarını kutladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Omicron varyantına bağlı koronavirüs vakalarının artış gösterdiğini belirterek, "50 yaş üstüyle risk grubundakilerin, son aşıları üzerinden 6 ay geçmişse hatırlatma dozu aşılarını olmalarını ısrarla öneriyoruz. Bu grubun, temasın artacağı bayram günlerinden başlayarak kendilerini bilhassa koruması gerekmektedir. Maskeyi zaruri kılan durumları hepimiz biliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Muğla’da Menteşe-Ula karayolu Gülağzı kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Eski Japonya Başbakanı Shinzo Abe'nin katil zanlısının evinde yapılan aramada polis, çok sayıda el yapımı silah ve patlayıcı ele geçirdi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 2011'de kaybolan Nesip Sürmeli'nin (56) evinin garajında, zemine gömülü ve insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu. Polisin cinayet şüphesiyle gözaltına aldığı 6 kişi, adliyeye sevk edildi. Kemiklerin Sürmeli'ye ait olup, olmadığı ise DNA testinin ardından belli olacak.

Güne Dair Notlar

  • 9 Temmuz günü saat 7.35'te dolar 17,27 TL, euro ise 17,59 TL.
Hava durumu ise şöyle: 

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

Akşam TV'de ne var?

Kanal D: 20.00 Şarkılar Bizi Söyler, STAR TV: 20.00 Eğlence: İbo Show, ATV: 20.00 Sinema: Rio 2

SHOW TV: 20.00 Güldür Güldür Show, TRT 1: 20.00 Sinema: Gönül Dağı Kurban 2

Günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınızı ön plana çıkarken, yaratıcılığınız da artıyor. Her zamankinden daha uçarı hareket ediyorsunuz. Çevrenizde beğeniliyorsunuz.

BOĞA: Fazla gerginsiniz. Size söylenen her şeyi farklı algılayarak ani atak yapıyorsunuz. Önlenemez kayıplar yaşayabilirsiniz. Sakinleşin. Sizinle tartışılmıyor. Sevdiğiniz kişiyi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

Haberin Devamı

İKİZLER: Yeni heyecanlar peşinde koşmanız bazen iyi oluyor. Çalışma hayatında motivasyonsuz bir görev istemiyorsunuz. Aksiyona ihtiyacınız var. Sevgi hissetmektir ilkesinden yola çıkarak duygularınızı tazeliyorsunuz.

YENGEÇ: Duygularınız sizi sürekli geçmişe götürüyor. Çevrenize belli etmeseniz de acılarınızı yok edemiyorsunuz. Sizi anlamak zor. Yüreğinizin yanılgılarına öylesine alıştınız ki üzülmeye artık aldırmıyorsunuz.

ASLAN: Olaylara hızlı bir şekilde bakıyor, takıldığınız en küçük noktada pes ediyor ve yine aynı hızla geriye dönüşler yaşıyorsunuz. Yalnızlık size göre değil. Yaşamınız dostlarınızla daha güzel. Sevdikleriniz şanslı.

BAŞAK: Sadece kendinizi düşüneceğiniz bir gün. Yaratıcı ve işinizde hırslı olduğunuz zaman enerjiniz daha da yükseliyor. Eski duygularınızın atağa kalkması size garip bir zevk veriyor. Bittiğini kabul etmelisiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ: İki işi bir arada yapmak size zor gelmese de dikkatinizin dağılmasına sebep oluyor. Odaklandığınızda başarılı oluyorsunuz. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin verin. Algılamanız mükemmel.

AKREP: Korkusuz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Çevrenizdeki kişilerin zorlandığı konuları siz kolayca ele alıyor, onlara cesaret veriyorsunuz. Sevgiliniz sıra dışı olduğu zaman mutlu oluyorsunuz. Sizi anlamak zor.

YAY: Çalışma hayatınızda temponuz sürekli değişiyor. Belli bir sisteminiz yok. Her konuya açık olmanız sizi daha başarılı kılıyor. Alkışı hak ediyorsunuz. Aşırı hassas yapınızı hiç belli etmiyorsunuz. Sizi hep gülümserken görüyorlar.

OĞLAK: İş hayatınızda korkular yaşıyorsunuz. Bastırdığınız duygular sizin daha da güçlenmenize sebep oluyor. Alışkanlıklarınızı seviyorsunuz. Mantık savaşı verdiğiniz duygularınız sizi ele vermeye devam ediyor.

KOVA: Her işinizi kendiniz yaparak kimseye güvenmediğinizi gösteriyorsunuz. Hiç kimse sizin kadar pratik çalışmıyor. Fazla zekisiniz. Yalnızlığınızı paylaşmak adına yaşadığınız aşkların anlamı var mı zannediyorsunuz?

Haberin Devamı

BALIK: Kararsızlık yaşarken doğruyu bulmanız mümkün değil. Önce isteklerinizde sabit olun. Bugün işler kolaylaşacak. Yeni aşklara açık olmanız hata yapmanızı engellemiyor. El beceriniz mükemmel.