Halep’te SDG’ye ikinci operasyon

Suriye ordusu Halep’teki üç mahalleden çıkardığı terör örgütü SDG/YPG’lilere yönelik şehrin doğusundaki Deyr Hafir bölgesinde bir operasyon daha başlattı. Bölgeye asker ve silah sevk eden Suriye ordusu YPG mevzilerini vuruyor.
Suriye’de Şam yönetimiyle vardığı 10 Mart Mutabakatı’na uymayan, terör örgütü PKK’nın ülkedeki kolu SDG/ YPG’ye geçen hafta Halep’te operasyon düzenlenmişti. Suriye ordusu 3 mahalleyi YPG’den temizlemiş, sağlanan anlaşmayla teröristler şehirden çıkarılmıştı. Suriye devlet televizyonunun haberine göre, YPG, Halep’in doğusundaki Hamima köyü civarında, orduya ait bazı mevzilere ve sivillerin evlerine insansız hava araçları ve ağır makineli tüfeklerle saldırı düzenledi. Suriyeli yetkililer, terör örgütünün saldırılarında herhangi bir can kaybı olup olmadığının henüz netleşmediğini duyurdu.
‘UZAK DURUN’ ÇAĞRISI
Suriye ordusunun, SDG/YPG’nin saldırılarına karşılık Deyr Hafir çevresindeki örgüt mevzilerini topçu ateşiyle hedef aldığı kaydedildi. Aynı kentte motosikletiyle ilerleyen bir sivil de terör örgüt keskin nişancısı tarafından vuruldu. Suriye istihbaratı, ülkede aranan suçluların YPG’ye katıldığını duyurdu. Deyr Hafir kentine asker, silah ve mühimmat sevkiyatı yapan Suriye ordusu ise terör örgütünün işgalindeki mevzileri dün roketatarlarla vurmaya başladı. Suriye yönetimi, YPG kontrolündeki sahaları “kapalı askeri bölge” ilan edip sivilleri bölgeden uzak durmaya çağırmıştı.
Suriye Ordusu, Halep’in doğusunda, SDG’nin elinde olan bölgelere tam donanımlı askerler ve ağır silahlar sevk etti
Emekliye maaş ve bayram ikramiyesi ödemeleri bugün başlıyor! Kim ne kadar alacak?
Oynadılar kazandılar! İşte karşınızda kazandıran biletler
Konut piyasasında kartlar yeniden karıldı! Her 100 evden 20’si artık bu yöntemle satılıyor
Şans Topu'nda bir talihliye 5.8 milyon TL
Çılgın Sayısal Loto'da heyecan büyüyor! Büyük ikramiye 754 milyon TL




