Gündem Hemşire Muhammet Arslan kayboldu! Bir ilçe onu arıyor

Hemşire Muhammet Arslan kayboldu! Bir ilçe onu arıyor

Paylaş
Hemşire Muhammet Arslan kayboldu! Bir ilçe onu arıyor

Hemşire Muhammet Arslan'ın 6 gün önce kaybolmasıyla ilgili İstanbul Sultangazi'de arama çalışmaları başladı. Ekiplerin arama çalışmasına helikopter de destek veriyor.

Sultangazi'de geçen Cuma gününden beri Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanı Muhammet Aslan'dan haber alınamıyor.

Haberin Devamı
Sultangazi’de kaybolan hemşire Kent Ormanı ve Alibey Barajı'nda aranıyor Sultangazi’de 6 gün önce ortadan kaybolan ve son olarak Sultangazi’deki Kent Ormanı'nda görülen erkek hemşire Muhammet Aslan’ı bulmak için polis ekipleri harekete geçti. Alibey Barajı'nda başlatılan arama çalışmalarına polis helikopter ve dron da destek verdi.

Kayıp Muhammet Aslan'ı bulmak için polis ekipleri kent ormanında harekete geçti. Alibeyköy Barajı'nda da arama yapıldı. Özel Harekat, Polis Arama Kurtarma (PAK), Çevik Kuvvet, Sualtı ekiplerinin yanı sıra eğitimli köpekler de arama çalışmalarında kullanıldı.

Ormanlık alanda ve Alibeyköy Barajı'nda devam eden arama çalışmalarına polis helikopteri de havadan destek verdi. Aramalar devam ediyor.