Gündem Hepimizin yüreğini yakan cani! Türkiye bu katili unutma

Hepimizin yüreğini yakan cani! Türkiye bu katili unutma

Paylaş
Hepimizin yüreğini yakan cani! Türkiye bu katili unutma

Cani eşinin vahşice öldürdüğü Emine Bulut’un “Ölmek istemiyorum”, dehşete tanık olan kızının “Anne lütfen ölme” çığlıkları tüm Türkiye’yi sarstı. Katil cinayetten önce Emine Bulut’a “Sıkıntı değil, gider paşa gibi yatarım” diye mesaj atmış. Taksici üzerindeki kanı sorunca “Hayvan kestim” demiş.

Kırıkkale’de, 18 Ağustos günü Emine Bulut’un (38) dört yıl önce boşandığı Fedai Varan (43) tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde katledilmesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı.

Haberin Devamı

Caninin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen iddianame cinayetin detaylarını ortaya koydu. Emine Bulut ve Fedai Varan, 2006’da evlendi, 2009’da kızları doğdu, 2013’te boşandılar. Olay günü lokantada konuşurken Fedai Varan, Emine Bulut’a hakaretler etti ve tehditler yağdırdı.

"ÖLDÜRDÜM, HERKES DUYSUN"

Cani, Emine Bulut’u lokantadan çıkartmak istedi. Saldırıya uğrayacağını anlayan kadın hemen lokantaya döndü. Fedai Varan, belindeki ekmek bıçağını çıkarıp Emine Bulut’u defalarca bıçakladı. “Bana çocuğumu göstermiyor, öldürdüm, herkes duysun” diye bağırdı ve kaçtı. Yakalanan katil ifadesinde de kızı ile görüştürülmediğini iddia etti. Amacı ceza indirimi almaktı. Savcılık, telefon mesajlarını incelediğinde yalan söylediğini ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

EVLENECEĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Fedai Varan, her ayın ilk ve son haftası, kızı ile görüşüyordu. Mesajlarda Emine Bulut, evleneceğinden bahsetmişti ve cani, sürekli tehdit ediyordu. Olaydan önce Emine Bulut’a “Emine hiç sıkıntı değil, Gider paşa gibi yatarım” diye mesaj atmıştı. Cinayetten sonra bindiği taksinin şoförü üzerindeki kanı sorunca “Hayvan kestim” dedi. Bulut’un babasını arayıp “Seni de öldüreceğim geliyorum” diye tehdit etti.

Kadın örgütleri dün Mersin ve çok sayıda kentte eylem yaptı.