Hiçbiri de 'biz ne yapıyoruz' demedi! 11 kişi bir kız öğrenciyi dövdü

Antalya’nın Serik ilçesinde bir ilkokulun bahçesinde kız ve erkeklerden oluşan 11 kişilik grup, bir kız öğrenciyi tekme ve yumruklarla dövdü, saçından tutup sürükledi.
Namık Kemal KILINÇ/DHA
Serik'e bağlı Merkez Mahallesi’ndeki bir ilkokulun bahçesinde 30 Kasım günü bir araya gelen 11 öğrenci, bir kız öğrenciyi tehdit edip, sonrasında darbetti. Şiddete uğrayan öğrencinin olayı anlattığı ailesi, polise şikayetçi oldu. Polisin araştırmasında, öğrenciye şiddet uygulandığı anların cep telefonu kamerasıyla görüntülendiği belirlendi.
Görüntüleri inceleyen polis, 11 öğrencinin ifadesini aldıktan sonra adliyeye sevk etti. Çocuklar savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de ailenin şikayeti üzerine soruşturma başlattı.

Öğrencinin şiddete uğradığı anların yer aldığı görüntülerde; kız ve erkek öğrenci grubunun bir kız öğrenciyi tehdit ettikten sonra tekme ve yumruk attığı, yere düşürüp tekmeledikleri ve saçından sürüklediği anlar yer aldı.
Telefon kaydında bir erkek öğrencinin sigara içerek kavgayı izlediği, bazılarının da 'İyi vur', 'Kafasını yere çarp', 'Vurun acımayın' gibi sözleri yer aldı.
SPK, kredili işlemlerde öz kaynak oranına ilişkin uygulamanın süresini uzattı
Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yargıtay'dan 5 yıl kuralını esneten emsal karar
Bakan Bayraktar TEKNOFEST’te gençlere seslendi: Türkiye, sizlerle enerjide bağımsız bir ülke olacak
Şanlıurfa'ya TEKNOFEST akını! 'Gençler gelecekte çığır açan işler yapacak'
ACE BPSC 2026 Zirvesi için geri sayım başladı




