Gündem İki kuzen 2.5 ay arayla ortadan kayboldu! 'Şimdi de bu bacı yandı!'

İki kuzen 2.5 ay arayla ortadan kayboldu! 'Şimdi de bu bacı yandı!'

Paylaş
İki kuzen 2.5 ay arayla ortadan kayboldu! 'Şimdi de bu bacı yandı!'

İzmir’in Dikili ilçesinde 16 yaşındaki Buket Uslu'dan 2.5 aydır haber alınamıyor. Üç gün önce de 15 yaşındaki kuzeni Gözde Uslu ortadan kayboldu.

İzmir’in Dikili ilçesinde 2.5 ay önce okula gitmek üzere evden ayrılan Buket Uslu’dan (16) haber alınamazken, üç gün önce de kuzeni Gözde Uslu (15) ortadan kayboldu.

Lise Öğrencisi iki kızın evlenme vaadiyle kaçırıldıklarını öne süren aile fertleri ile mahalle sakinleri, jandarma karakolu önünde toplandı. Kızı Gözde’nin paltosuna sarılan ve çocuğunun kaçırıldığını iddia eden Seher Uslu, “Bana evladımı verin, kızımı istiyorum. Onsuz yaşayamam” diyerek gözyaşı döktü. Buket’in annesi Gülşah Uslu ise “Kaç ay geçti aradan, kızımı verin bana. Nerede verilen sözler nerede, şimdi de bu bacı yandı. Daha kaç anne yanacak?” diye haykırdı. Burada baygınlık geçiren gözü yaşlı iki anne ile beraberindeki kalabalık, güvenlik güçlerinin çocuklarının getirileceği sözünü vermesi üzerine dağıldı.

Haberin Devamı
Lise öğrencisi akraba 2 kız kayboldu İzmir'in Dikili ilçesinde 2,5 ay önce okula gitmek üzere evden ayrılan Buket Uslu'dan (16) haber alınamazken, iki gün önce de kuzeni Gözde Uslu (15) kayboldu.