Gündem İstanbul Fatih'te yangın! Polis ve itfaiye harekete geçti

İstanbul Fatih'te yangın! Polis ve itfaiye harekete geçti

Paylaş
İstanbul Fatih'te yangın! Polis ve itfaiye harekete geçti

İstanbul Fatih'te, birbirine yakın farklı yerlerde yangın çıktı. Dumanların yükseldiğini gören çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi.

İlk yangın saat 07.00 sıralarında Fatih Vefa Caddesi Akif Paşa sokağında metruk bir binada çıktı. Binadan dumanların yükseldiğini gören çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kısa sürede söndürülürken, aynı sokak üzerinde iki farklı noktadan dumanların yükseldiği görüldü. İtfaiye ekipleri boş alandaki küçük çaplı iki yangını da söndürdü. Polis de çevrede incelemelerde bulundu.

Fatih'te sabah saatlerinde 5 farklı noktada yangın Fatih’te hurdacı olduğu iddia edilen bir şahıs yıkılmış bir bina enkazından malzemeleri çaldığı esnada mal sahibine yakalandı. Tiner kutusuyla yangın çıkaran ve hızını alamayan şahıs, 4 farklı noktada daha yangın çıkardı.

 Mahalle sakini Sinan Didin, "Sabah işten gelir gelmez eşim ,'arka taraftan sesler geliyor' dedi. Ben yetiştiğimde yangın çıkmıştı. Eşim ve komşular, buraya birilerinin geldiğini, burada kazı filan yaptıklarını söylediler. Döşeğe tiner döküp yakmışlar. Diğer yanan yerleri yakanlarda aynı kişiler. Hurdacı kılığına girmiş 2-3 kişi bunlar. Ben kendim hurdacıyım" dedi.

Haberin Devamı