İstanbul ve Yalova'da terör örgütü DEAŞ'a operasyon

DEAŞ silahlı terör örgütüne finans sağladığı belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, DEAŞ silahlı terör örgütüne finansman sağlayan şüphelilerin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.
Yapılan çalışmalarda şüphelilerin çatışma bölgelerinde örgüt adına faaliyet yürüten kişilerin ailelerine para aktardığı belirlendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından tespit edilen şüphelilere yönelik bu sabah İstanbul ve Yalova’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal, örgütsel doküman ve para transferlerine ilişkin belgeler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.
Bakan Uraloğlu bölgedeki dengeleri değiştirecek demiryolu hattının detaylarını açıkladı
Altında 2026 sonu için tahminler değişti
Stajla gerçek iş deneyimi fırsatı
Ne kura var ne de gelir şartı! TOKİ tam 20 bin kişiyi ev sahibi yapacak: İşte il il konut dağılım listesi
Kamu borçlarına taksitlendirme kolaylığı





