İzmirliler dikkat! Su kesintileri 2 hafta daha sürecek

İzmir’de kuraklık ve azalan su kaynakları nedeniyle 2 günde 1 uygulanan planlı su kesintileri, 15 Ekim'e kadar uzatıldı.
01 Ekim 2025 , Çarşamba 11:02
Seza Nur ALPDÜNDAR/DHA
Kesintiler Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Menemen, Gaziemir, Bornova, Buca, Karabağlar, Balçova, Konak, Narlıdere, Güzelbahçe ve Menderes olmak üzere 13 ilçede 2 günde 1 olarak uygulanmaya devam edecek.
İzmir Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (İZSU) tarafından açıklanan yeni planlamaya göre; birinci bölge olan Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Menemen, Bornova, Gaziemir ve Menderes ilçesinde belirlenen mahallelerde 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15 Ekim'de, ikinci bölge olan Karabağlar, Konak, Bornova, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe, Buca ve Gaziemir ilçesinde belirlenen mahallelerde 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 Ekim'de saat 23.00 ile 05.00 arasında planlı ve dönüşümlü su kesintileri uygulanacak.
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
Motorinde ÖTV sıfırlandı! Litre fiyatına yaklaşık 9 lira indirim
DOA ile 100 milyon ambalaj geri dönüşüme kazandırıldı
Bakan Kurum: Dirençli altyapı ve bina standartlarını yaygınlaştırmalıyız
Baykar'ın ihracat başarısı vergi rekortmenliği getirdi
Kentsel dönüşümde kritik 7 adım! Riskli yapı tespitinde itiraz süresine dikkat




