Gündem Kadıköy'de miting öncesi gerginlik

Kadıköy'de miting öncesi gerginlik

Paylaş
Kadıköy'de miting öncesi gerginlik

Kadıköy'de yapılacak olan "2.Cenevre Konferansında Kürtlere Statü Tanınması"konulu miting öncesi kısa süreli gerginlik yaşandı. Mitingin yapılacağı güzergahın taşıt trafiğine kaptılmadığını ileri süren 30 kişilik grup Tıbbiye Caddesini trafiğe kapattı

Kadıköy’de yapılacak "2.Cenevre Konferansında Kürtlere Statü Tanınması" konulu miting öncesi gergin anlar yaşandı. 30 kişilik grup önce Marmara Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaralanan arkadaşlarını ziyaret etti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer14245","14245","201401","14245-94956.jpg","1", "0","Miting öncesi trafik gerginliği");

Grup daha sonra sloganlar atarak Tıbbiye Caddesine çıktı. Yapılacak miting için yolların tafiğe kapatılmadığını ileri süre grup Tıbbiye Caddesini ve D-100 bağlantı yolunu trafiğe kapattı. Bu nedenle uzun araç kuyrukları yaşandı. Kimi zaman sürücüler ile grup üyeleri arasında tartışma yaşandı.

Eylemciler yolu yaklaşık 15 dakika süreyle trafiğe kapatırken, olay yerine gelen trafik ekiplerinin yolu miting için kapatacağını söylemesinin ardından gerginlik sona erdi.

M.Akif ERDEM/DHA