Gündem Kan donduran olay! Kız kardeşlerine evinde tüfekle saldırdılar

Kan donduran olay! Kız kardeşlerine evinde tüfekle saldırdılar

Paylaş
Kan donduran olay! Kız kardeşlerine evinde tüfekle saldırdılar

Diyarbakır Kayapınar'da A.T. ve A.T. isimli kardeşler gece kız kardeşleri R.A.'nın evinin önüne gelerek tüfekle dehşet saçtı. Olayda kardeş R.A. ayağından yaralandı.

Olay, gece Gözalan Mahallesi Leylek Küme Evleri’nde meydana geldi. A.T. ve A.T., iddiaya göre, içinde çocukların da bulunduğu 3 araçla kız kardeşleri R.A.’nın evinin önüne gelerek, pompalı tüfeklerle ateş açtı. Eve ve önündeki araçlara saçmalara isabet ederken, R.A. ise ayağından vurularak yaralandı. Şüpheliler, geldikleri araçlarla kaçarken, ihbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. R.A., ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Jandarma, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

'DAYILARIMDAN ŞİKAYETÇİYİZ'

R.A.’nın oğlu C.A., olayı dayıları ile çocuklarının gerçekleştirdiğini belirterek, "Köylüler araya girmese belki burada kardeşlerimi veya yeğenlerimi vuracaklardı. Çok üzüldüm, çok yazık. Aile içinde sorunlar olabilir ama dayılarımın olayı bu boyuta taşıyacağını düşünemiyordum. Jandarmaya olayın faillerinin isimlerini verdik. Şikayetçiyiz" dedi.