Gündem Kazada 5 kişi öldü, ortaya çıkan detay kahretti!

Kazada 5 kişi öldü, ortaya çıkan detay kahretti!

Paylaş
Kazada 5 kişi öldü, ortaya çıkan detay kahretti!

Konya-Beyşehir kara yolunda 5 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kazada kahreden gerçekler ortaya çıktı: Tatilden dönüyorlarmış! İşte detaylar...

Beşhehir karayolunun 55'inci kilometresinde iki otomobilin çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı
Konya'da iki otomobil çarpıştı: 5 ölü, 4 yaralı Konya’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Can pazarının yaşandığı kazada yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

TATİLDEN DÖNÜYORLARDI

Konya'da 5 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kazanın ayrıntıları ortaya çıktı. Aynı araçta bulunan ve Karatay ilçesinde oturan 7 gencin, hafta sonu tatili nedeniyle Beyşehir Gölü'ndeki Karaburun plajına gidip gölde yüzdükten sonra evlerine dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Kazada yaşamını yitiren Muammer Tan, Veli Büyükaydın ve Sait Belgemen'in Keçeciler Mahallesi'nde oturdukları, ayrıca Şevval Karabulut ve Nisanur Karabulut'un da kardeş oldukları belirlendi. 5 gencin cenazelerinin otopsinin ardından Karatay ilçesine gönderileceği ve öğle saatlerinde defnedileceği belirtildi. Yaralıların tedavisine devam ediliyor.

Haberin Devamı