Gündem Kesik baş cinayetinde 11 kişi gözaltına alındı!

Kesik baş cinayetinde 11 kişi gözaltına alındı!

Paylaş
Kesik baş cinayetinde 11 kişi gözaltına alındı!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, başı kesilerek öldürülen 70 yaşındaki Mustafa Keleş ile ilgili soruşturmada, aralarında kardeşinin de olduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz yıl 21 Kasım'da, Çaycuma ilçesine bağlı Dursunlar köyünde meydana gelen olayda, emekli maden işçisi Mustafa Keleş'in cansız bedeni, ormanda, başı gövdesinden ayrılmış olarak bulundu.

Haberin Devamı

Keleş’in başına, 1 gün sonra olay yerine yakın bölgede jandarma tarafından ulaşıldı. Keleş'in başının baltayla kesildiği tespit edildi.

Zonguldak'taki kesik baş cinayetinde 11 şüpheli gözaltında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, başı kesilerek öldürülen 70 yaşındaki Mustafa Keleş ile ilgili soruşturmada, aralarında kardeşinin de olduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Jandarma, bazı şüphelilerin ve yakınlarının parmak izleri ile DNA örneklerini alarak Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Ayrıca Keleş'in cep telefonu kayıtları da incelendi.

Soruşturma kapsamında Mustafa Keleş’in kardeşi İ.K., yengesi D.K., çobanlık yapan İ.A.’nın da aralarında bulunduğu 11 kişi, bugün gözaltına alındı. Şüphelilerin polis merkezindeki sorguları devam ediyor.