Gündem Komşularını vuran ‘hanım ağa’ sosyal medya fenomeni çıktı!

Komşularını vuran ‘hanım ağa’ sosyal medya fenomeni çıktı!

Paylaş
Komşularını vuran ‘hanım ağa’ sosyal medya fenomeni çıktı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, sokakta beslediği köpekler nedeniyle tepki gösteren komşularını balkondan ateş ederek vurup yaraladığı için tutuklanan Zeynur G.'nin kendini 'hanım ağa' olarak tanıtan bir sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda, Hikmet S. ve Betül S. çifti komşuları Zeynur G.’ye sokakta beslediği köpekler nedeniyle tepki gösterdi. Çift, köpeklerin çocuklara saldırdığını belirterek, Zennur G. ile tartıştı.

Haberin Devamı

Emekli asker eşi olan Zeynur G., kocasının tabancasını alarak 3’üncü kattaki evinin balkonundan çiftin üzerine doğru ateş açtı. Yaralanan çift kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralanan çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ

Gözaltına alınan Zeynur G. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk ediliip, mahkeme tarafından tutuklandı. Zeynur G.’nin binlerce takipçisi olan sosyal medya fenomeni olduğu ortaya çıktı. Kendini ‘hanım ağa’ olarak tanıtan Zeynur G. elinde tespih ile çektiği videolarla dikkat çekti.