Gündem KPSS incelemesi devam ediyor! Yunus Arıncı'dan önemli açıklama

KPSS incelemesi devam ediyor! Yunus Arıncı'dan önemli açıklama

Paylaş
KPSS incelemesi devam ediyor! Yunus Arıncı'dan önemli açıklama

T.C. Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada KPSS sınavına yönelik önemli bir mesaj verdi. Arıncı açıklamasında, 'Ne tek bir gencimizin hakkını yediririz ne de Devletimizin güvenilirliğine halel gelmesine göz yumarız' dedi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Devlet Denetleme Kurulu olarak KPSS sınavına yönelik incelemelere titizlikle devam ediyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Ne tek bir gencimizin hakkını yediririz ne de Devletimizin güvenilirliğine halel gelmesine göz yumarız" dedi.

Haberin Devamı

 

BAKAN SOYLU'DAN KPSS AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada '(KPSS soruları) Bu konuyla ilgili adli soruşturma başladı. Çalışmalar sürüyor. Hem Devlet Denetleme Kurulu hem ardından Yükseköğretim Kurulu hem de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve talimatı ile birlikte de bizim Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Devlet işinin başında' dedi. 

Bakan Soylu’dan cemevi saldırıları ve KPSS soruşturması ile ilgili açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile ilgili iddialar ve Ankara’da cemevleri ve Alevi dernek ve vakıflarına yönelik saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu.