Gündem Mahra 23 günlük yaşam savaşını kaybetti! Annesi gözyaşlarını tutamadı!

Mahra 23 günlük yaşam savaşını kaybetti! Annesi gözyaşlarını tutamadı!

Paylaş
Mahra 23 günlük yaşam savaşını kaybetti! Annesi gözyaşlarını tutamadı!

Antalya Serik'te köpekten kaçarken kamyonun altında kalan Mahra Melin Pınar 23 günlük yaşam savaşını kaybetti. Pınar'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundan annenin gözyaşları arasında alındı.

Olay, Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi’nde 5 Mart Cumartesi günü sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bahçeye inmek için evden dışarı çıkan 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar, boş bir araziye geldiğinde başıboş köpeklerin kendini kovaladığını görünce yola fırladı. O esnada İrfan Yayla’nın kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyonun tekerleği, Mahra’nın sağ bacağının üstünden geçti.

Haberin Devamı

Olayı fark eden kamyon şoförü araçtan indi ve yaralanan küçük kızın yanına gitti. Çevredekilerin yardımıyla sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, yaralı küçük kız ambulansla Antalya’ya sevk edildi.

Küçük Mahra’nın cenazesi gözyaşları arasında alındı Antalya’nın Serik ilçesinde köpekten kaçarken yola çıkan ve kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanıp, 23 gün sonra hayatını kaybeden Mahra’nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundan annenin gözyaşları arasında alındı. Acılı baba ise cenaze aracının önüne oturdu.

GÖZÜ YAŞLI ANNEYİ YAKINLARI TESELLİ ETTİ

Hastaneye sevkinden kısa bir süre sonra bacağı kesilen ve 23 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Mahra, dün hayatını kaybetti. Cenaze ise işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Sabah saatlerinde anne Derya Pınar ve baba Murat Pınar geldi. Kızının cenazesini almaya gelen anne gözyaşlarını tutamayarak, yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durdu. Cenaze Belek Mezarlığında toprağa verilmek üzere aileye teslim edildi.

Haberin Devamı

İHA