Gündem Marmaris'te köpek balığı sanıp kovaladılar, gerçeği belediye açıkladı

Marmaris'te köpek balığı sanıp kovaladılar, gerçeği belediye açıkladı

Paylaş
Marmaris'te köpek balığı sanıp kovaladılar, gerçeği belediye açıkladı

Muğla Marmaris'te denize giren insanları köpek balığı sanıp balığın kafasına paspasla vurdu. O anlar sosyal medyada oldukça ilgi çekti. Gerçek ise belediyenin açıklamasından sonra öğrenildi.

Muğla Marmaris'te çekilen ve sosyal medyaya düşen bir görüntü oldukça konuşuldu. Denizde yüzenler kendilerine yaklaşan balığı köpek balığına benzetti. Ellerine paspas alıp kovalamaya çalıştı. Gerçek, belediyenin açıklaması ile ortaya çıktı.

Haberin Devamı

PASPASLA KOVALADILAR

Görüntülerin adresi Marmaris. Denizde yüzen bir grup kendilerine doğru yaklaşan bir balık gördü. Önce köpek balığına benzettiler. Panik yapmak yerine soğukkanlı davrandılar, hatta oldukça soğukkanlıydılar. Ellerine aldıkları paspasla balığı kovaladılar.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA: AKDENİZ ZARGANASI

Bu görüntüler sosyal medyada çok kez paylaşıldı. Gerçek ise belediyenin açıklamasından sonra öğrenildi. Açıklamada, "Halk plajında görülen ve köpekbalığı zannedilen balığın 'Akdeniz Zarganası' olduğu anlaşılmıştır. Uzmanlara göre zararsız bir hayvandır. Bu yüzden denize girerken yanınıza paspas sopası almanıza gerek yoktur" denildi.