Gündem Meteoroloji güzel haberi verdi: İşte baharın geleceği tarih!

Meteoroloji güzel haberi verdi: İşte baharın geleceği tarih!

Paylaş
Meteoroloji güzel haberi verdi: İşte baharın geleceği tarih!

Hava durumu raporuna göre Meteoroloji beklenen haberi duyurdu. Bahar geliyor. Soğuk hava yurdu terk ediyor. Sıcaklıklar artacak. Meteoroloji tarih verdi. Hava sıcaklıları ne zaman artacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji'nin yeni raporuna göre yurtta hava durumu...

Hava durumu son dakika...Mart ayı boyunca tüm yurtta etkili olan soğuk ve yağışlı hava yurdu terk ediyor. Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre hafta sonundan itibaren mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları ülke genelinde artacak.

Haberin Devamı

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre yağışlar pazar gününden itibaren yurdun doğusuna kayacak. Pazar günü Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda ise kar yağışı görülecek.

Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonundan özellikle pazar gününden itibaren artarak mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor.

 Meteoroloji'den yapılan açıklamada "Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının Pazartesi gününden itibaren artarak mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor" denildi.

ANKARA, İZMİR VE İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

Ankara'da yarın kar yağışı, pazar günü ise parçalı bulutlu ve güneşli hava bekleniyor. Pazartesi günü sıcaklıklar başkentte 13 derece olacak. Kentte pazar gününden itibaren yağış beklenmiyor.

Haberin Devamı

İstanbul'da yarın yer yer sağanak yağış görülecek. Pazar günü parçalı bulutlu ve güneşli 13-15, pazartesi günü ise yine parçalı bulutlu ve güneşli 16-19 derece civarı Sıcaklık bekleniyor.

İzmir'de ise hafta sonu yağış beklenmiyor. Sıcaklıkların pazartesi günü 21 dereceyi bulması tahmin ediliyor.