Gündem Meteoroloji'nin uyarısı sonrası iptal haberleri peş peşe geldi

Meteoroloji'nin uyarısı sonrası iptal haberleri peş peşe geldi

Paylaş
Meteoroloji'nin uyarısı sonrası iptal haberleri peş peşe geldi

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Çanakkale'de, Gökçeada ve Bozcaada'ya bugünkü bazı feribot seferleri, fırtına nedeniyle iptal edildi. Ayrıca BUDO da bazı seferlerini iptal etti.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi'nde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada-Kabatepe ve Bozcaada-Geyikli hatlarında bugün yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Buna göre, Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 21.00, Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 19.00 ve 22.30'daki seferler iptal edildi. Ayrıca Bozcaada'dan Geyikli'ye saat 20.00 ve Geyikli'den Bozcaada'ya saat 22.00'de yapılması planlanan ek seferlerin de iptal edildiği açıklandı.

BUDO'NUN DA BAZI SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Marmara Bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava şartları sebebiyle BUDO da, bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO) iptal edilen seferler şu şekilde: "Saat 17.30'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), saat 17.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 20:00’daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 20:00’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferi “

Haberin Devamı