Gündem Müge Anlı’daki Nurgül Beyhan kimdir, nasıl öldü, katili bulundu mu? Nurgül Beyhan olayı nedir?

Müge Anlı’daki Nurgül Beyhan kimdir, nasıl öldü, katili bulundu mu? Nurgül Beyhan olayı nedir?

Paylaş
Müge Anlı’daki Nurgül Beyhan kimdir, nasıl öldü, katili bulundu mu? Nurgül Beyhan olayı nedir?

Nurgül Beyhan olayı Müge Anlı ile Tatlı ve Sert programında ele alınıyor. 4 çocuk annesi kadın 2020 yılı sonlarında İstanbul’daki evinde ölü olarak bulunmuştu. Genç kadının katilinin bulunmasını isteyen ailesi de olayın aydınlatılması için Müge Anlı’ya başvurdu. Peki, Nurgül Beyhan olayı nedir? Müge Anlı’daki Nurgül Beyhan nasıl öldü, katili bulundu mu? İşte ayrıntılar…

Nurgül Beyhan isimli 4 çocuk annesi kadın, İstanbul Bağcılar’daki evinde çıplak bir şekilde ölü olarak bulundu. Acı içindeki annesi de kızının katilinin bulunması için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Alınan bilgilere göre, aile içinde husumet olduğu ve olaydan 5 ay önce silahlı bir kavganın yaşandığı öğrenildi. İşte, Nurgül Beyhan olayına ilişkin son gelişmeler…

Haberin Devamı

NURGÜL BEYHAN OLAYI NEDİR?

Hürriyet’te yer alan habere göre; 1 Ağustos 2020 tarihinde Bağcılar'da Yusuf Beyhan kendisini Fransa'da çalıştırıp ücretini ödemediği gerekçesiyle daha önce de tartıştığı amcası Dilaver Beyhan ile görüşmeye gitti.

Yusuf Beyhan amcasını görür görmez silahıyla arkasından ateş etti. Daha sonra olay yerine gelen küçük amcası Cihan Beyhan ile de tartışmaya başlayan Yusuf Beyhan, amcasını ilk olarak ayağından vurdu daha sonra yanına giderek peş peşe tetiğe bastı. Cihan Beyhan olay yerinde hayatını kaybederken, kavgada Yusuf Beyhan'ın annesi Nurgül Beyhan da yaralandı.

NURGÜL BEYHAN NASIL ÖLDÜ, KATİLİ BULUNDU MU?

Olaydan yaralı kurtulan Nurgül Beyhan, 5 ay sonra cinayete kurban gitti. Nurgül Beyhan evinde komşuları tarafından ölü olarak bulundu. Nurgül Beyhan’ın ölümünde ilk olarak kalp krizinden şüphelenilse de yapılan otopsi sonucu kadının elle boğularak öldüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Nurgül Beyhan’ın katilinin kim ya da kimler olduğu henüz bulunamadı.

Yaşanan bu acı olayların ardından Beyhan Ailesi, yaşananlardan gelinleri Nurgül Beyhan'ı sorumlu tuttu. 4 çocuk annesi kadının evlatlarını kışkırttığını iddia eden ailenin sürekli tehditler savurduğu öne sürüldü.

Nurgül Beyhan’ın kızı Senem Beyhan ise yaşananlardan sonra baba tarafının annelerine karşı bir tavır aldığını söyledi ve baba tarafından şüphelendiğini belirtti.